Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Oceláři těsně porazili Zubry!

05.10.2019 · Šárka Kolková
Třinečtí dorostenci berou další tři body! V rámci 8. kola své soutěže mladí Oceláři přivítali na domácím ledě Přerov. Hosté sice v průběhu druhé třetiny vedli, výběr Reného Muchy ale díky zlepšené hře ve třetí části zápas překlopil na svou stranu a nakonec zvítězil poměrem 3:2.
8.kolo, sobota 5.10.2019
Třinec
Přerov
3:2
WERK ARENA
Třetiny: 1:0, 0:2, 2:0  Branky a nahrávky: 8. Hlávka (Ramik, Hykl), 41. Przybyla (Wawrzkiewicz), 55. Hrůzek (Kozlík) – 29. Kuchta (Štíbr, Marek), 40. Hradil (Billa, Šilhavý). Rozhodčí: Cabák - Rožánek, Bartoň. Vyloučení: 7:7, navíc Holík (PRE) osobní trest na 10 minut za vražení na hrazení. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 58. Střely na branku: 45:22. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.  
Halouzka – Mošnička, Hykl, Cienciala, Andrle, P. Buják, Hrůzek – Šutý, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Ramik, Hlávka, Kozlík, Procházka
Suchánek - Koblížek, Růžička, Holík, Billa – Štíbr, Brázda, Halík, Hradil, Kuchta, Hyža, Buršík, Marek, Jobánek, Šilhavý

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvodní část zápasu byla velmi vyrovnaná. Hned na začátku se mohl střelecky prosadit Patrik Šutý, který byl v blízkosti Tomáše Suchánka, ten si však kotouč pohlídal. V páté minutě byl k první brance blízko i Servác Petrovský, jenže nedokázal zakončit. Poté byli v sedmé minutě vyloučeni hráči obou týmů a tak jsme mohli vidět hru čtyři na čtyři. Tuhle situaci využil Tadeáš Hlávka, který se po přihrávce od Michala Ramika trefil mezi betony Suchánka a ten kotouč propustil. V závěru se pokoušel ještě prosadit Matěj Halík, ale Matěj Halouzka si s jeho střelou hravě poradil.

Druhá část zápasu byla velmi vyrovnaná. V páté minutě se mohl prosadit Adam Procházka, jenže nedokázal zakončit. V dobrém postavení byl i Marian Koblížek, ale Petrovský si včas uvědomil, o co se snaží a útok překazil. V osmé minutě se však Zubři dokázali střelecky prosadit. Vyrovnávací branku vstřelil útočník Tobiáš Kuchta. V jedenácté minutě mohl přidat další branku Ramik, ale Suchánek byl připraven. V poslední minutě se ještě prosadili hosté. V závěru dokázal překonat Halouzku Radim Hradil.

Třetí třetina byla pro třinecké dorostence zlomovou. V první minutě se prosadil Petr Przybyla, který po skvělé přihrávce Dawida Wawrzkiewicze neměl problém se zakončením. V sedmé minutě byl nebezpečný Radim Hradil, který vystřelil od modré na Halouzku, ten však střelu vychytal a držel dál třinecké naděje. V patnácté minutě se dokázal prosadit Filip Hrůzek, který potrestal přerovské Zubry v oslabení. Hosté v posledních minutách ještě potrápili Oceláře, ti se však nevzdali a těsný náskok dokázali udržet až do samotného konce.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice