Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci na úvod přípravy vítězně!

29.07.2014 · Martina Sikorová
První přípravný zápas mají za sebou také starší dorostenci Ocelářů. V dnešním zápase na svém ledě přivítali hráče Poruby. Po většinu utkání byli Oceláři lepším týmem a po dvou třetinách nad svým soupeřem vedli o sedm gólů a po zásluze si připisují první vítězství. Hattrickem se v dnešním zápase blýskl Patrik Hrehorčák.
přát., úterý 29.7.2014
Třinec
Poruba
9:3
Werk aréna
Třetiny: 3:0, 4:0, 2:3  Branky a nahrávky: 10. Kaukič (Hrehorčák), 16. Hrehorčák (Bárci), 17. Bárci (Hrehorčák, Roman), 29. Roman (Hrehorčák, Adámek), 30. Fedor (Radzienciak, Stuchlík), 31. Hrehorčák (Imrich), 35. Hrehorčák, 45. Flok (Stuchlík), 51. Flok (Matějka, Janiczek)- 41. Vilček (Nardelli), 50. Dohnal, 55. Holub (Boháč, Jendruš). Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. Průběh utkání: 7:0, 7:1, 8:1, 8:2, 9:2, 9:3 .  
Loubal - Adámek, Imrich, Radzienciak, Janiczek, Valíček, Krása - Kaukič, Roman, Hrehorčák, Mach, Stuchlík, Fedor, Bárci, Matějka, Flok, Plitko
Dobečka (41. Škoda) - Boháč, Jendruš, Široký, Olšr, Prokeš, Prepsl, Dlouhý, Skokan, Pažický, Holub, Dohnal, Vospálek, Csabala, Irgl, Nardelli, Dyba, Vilček, Šustala, Malát, Veselý, Dank

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do utkání vstoupili o něco lépe domácí hráči, kteří už od úvodních minut ohrožovali branku porubského brankáře. A ještě před polovinou první třetiny byli za svou snahu Oceláři odměněni. Přesnou střelou na vzdálenější tyč se jako první prosadil Lukáš Kaukič. O pět minut později se domácí hráči radovali z druhého gólu. Bárciho střelu dorazil za záda Dobečka Patrik Hrehorčák.

Třetí gól Třince byl kopií druhého gólu, padl však v ponechané výhodě. Tentokrát střílel Hrehorčák a za záda hostujícího brankáře puk poslal Radim Bárci. Na konci úvodní části mohl navýšit vedení svého týmu Hrehorčák, jeho střela ale pouze zazvonila na tyč branky Poruby.

Na začátku druhé třetiny si vážnější šanci vytvořili také hosté, střela Nardelliho ale skončila v náručí připraveného Loubala. A tak se i v této periodě prosadili jako první Oceláři. A opět to byl gól z dorážky, tentokrát v podání Miloše Romana. Časomíra nestihla odečíst ani minutu a Dobečka lovil puk ze sítě znovu. Přesnou střelou pod horní tyč se prosadil Marcel Fedor.

Ani na další přesný zásah Oceláři nečekali dlouho. Z pravé strany si do útočného pásma najel Patrik Hrehorčák a překonal gólmana hostů. Uběhlo jen pár minut a Patrik Hrehorčák přidal i svůj třetí gól a završil tak hattrick. Hosté z Poruby se pak dostali do přečíslení dvou proti jedinému obránci, celou akci ale zazdila nepřesná přihrávka.

Do třetí třetiny hosté vstoupili se Škodou v brance a po čtyřiceti minutách hry se dočkali prvního gólu, když zmatku před Loubalem dokázal využít Tomáš Vilček. Vstřelená branka hosty nabudila, byli to ale hráči Poruby, kdo inkasoval další gól. Z levého kruhu vystřelil Adam Flok a puk skončil za brankovou čárou. Dobrou šanci ke snížení nepříznivého stavu měl hostující Csabala, branku Třince však vysoko přestřelil.

I druhý gól Poruby padl po zmatku před třineckým brankářem, střelou nad rameno ho dokázal překonat Ivo Dohnal. Na tento gól ale Oceláři našli rychle odpověď. Adam Flok vyjel zpoza branky a našel skulinu mezi tyčí a betonem Škody. Poslední gól v tomto utkání padl do sítě domácích. V přesilové hře se po závaru před Loubalovou brankou prosadil Matyáš Holub.

Po utkání pak následovaly domluvené samostatné nájezdy, ve kterých se jako jediný dokázal prosadit hostující David Nardelli.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice