Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

S lídrem prohráli junioři až v nájezdech

23.08.2014 · Martina Sikorová
Do zápasu s lídrem Oceláři vstoupili skvěle a brzy vedli, Sparta poté sice dokázala vyrovnat, ještě v téže třetině si ale domácí mladíci vzali své vedení zpět a do závěrečné periody vstupovali s dvoubrankovým náskokem, o ten ale v jejím průběhu přišli a nakonec prohráli v nájezdech.
4.kolo, sobota 23.8.2014
Třinec
Sparta Praha
3:4sn
Werk aréna
Třetiny: 3:1, 0:0, 0:2 - 0:0  Branky a nahrávky: 3. Christov (Heider), 15. Franek (Cienciala), 17. Heider (Doudera, Kofroň) – 15. Augustin (Bílek), 46. Krudenc (Pulkrab), 59. M. Procházka (Martin Svoboda), rozh. nájezd Krudenc. Rozhodčí: Jeřábek - Adamec, Poruba. Vyloučení: 8:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 52:41. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:4. 
Miroslav Svoboda – Pisarik, Heider, Roman, Doudera, Chroboček, Zahradníček - Pěnčík, Franek, Cienciala, Kofroň, O. Kovařčík, Severa, Petrák, Bednář, Pala, Fejko, Christov, Jaroš, M. Kovařčík
Langer – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Bílek - Schwamberger, Augustin, Arnošt, Litera, Martin Svoboda, Klindera, O. Procházka, Pulkrab, Polesný, Lojka, Krudenc, M. Procházka

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Oceláři začali zápas perfektně, to když už ve třetí minutě napřáhl k ráně od modré Vít Christov a propálil hostujícího gólmana. Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit Cienciala, ale jeho střela skončila jen na tyči. Poté však dostala Sparta možnost přesilovky čtyři na tři a sekundu po vypršení trestu Fejka tým z Prahy udeřil.

Vojtěch Augustin zůstal sám před Svobodou a měl snadnou práci. Vyrovnaný stav však dlouho nevydržel, po hrubce v rozehrávce Sparty propálil Langera třinecký útočník Tomáš Franek a vrátil vedení na hole Ocelářů. Domácím znovu nabyté vedení dalo velkou chuť do hry a ještě do přestávky zvyšoval na tři ku jedné Petr Heider. Tento stav se již do konce třetiny nezměnil.

Druhá třetina byla plná nepřesnosti na obou stranách a také přinesla nepříliš koukatelný hokej. Na obou stranách jsme viděli spoustu vyloučení, ale gólový efekt to nepřineslo. Velkou šanci měli ke konci třetiny Sparťané, a to konkrétně Ondřej Procházka, který ujížděl sám na Svobodu, ale domácí brankář Procházku vychytal.

V poslední periodě jsme viděli góly jen v síti Ocelářů. Václav Krudenc si sjel mezi kruhy a propálil třineckého muže v masce. Velmi blízko čtvrtému gólu domácích byl Cienciala, ale kotouč z jeho hokejky se zastavil jen těsně před brankovou čárou. Hostům se nakonec podařilo vyrovnat, to když Martin Procházka zůstal nikým nehlídán před třineckou svatyní a svou šanci využil.

Prodloužení branku nepřineslo, a proto rozhodovaly samostatné nájezdy, ve kterých padl jen jeden gól. Václav Krudenc ze Sparty byl jediným úspěšným exekutorem a rozhodl o tom, že dva body si odvezou domů Sparťané. I v tomto zápase byli vybráni nejlepší hráči - na straně domácích útočník David Cienciala a na straně Sparty Martin Procházka.

Fotogalerii najdete ZDE.



×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice