Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
MISTR 2023/2024
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorost nadělil Hodonínu třináct gólů!

09.03.2014 · Kamila Schmiedová
V 34. kole ELIOD extraligy mladšího dorostu zavítali do třinecké Werk arény hráči z Hodonína. Oceláři potvrdili své místo lídra v tabulce a nedali Hodonínu šanci, neustále navyšovali své skóre, z čehož nejvíce gólů padlo ve třetí třetině. Hattrick s dnešního zápasu si odnáší Lukáš Kaukič.
34.kolo, neděle 9.3.2014
Třinec
Hodonín
13:0
Werk aréna
Třetiny: 2:0, 5:0, 6:0  Branky a nahrávky:2. Najsar (Mach), 8. Plitko (Przybyla), 21. Kaukič, 23. Hladonik, 36. Mach (Krzak), 39. Kaukič (Hladonik, Kalus), 40. Papaj (Marguš), 45. Hladonik (Kaukič, Kalus), 47. Najsar, 55. Kaukič (Hladonik), 55. Bárci (Mach), 57. Bárci (Mach), 58. Przybyla (Imrich) . Rozhodčí:Tomáš Krenželok - Jiří Ganger, René Tomis . Vyloučení:1:3 . Využití:2:0 . V oslabení: 1:0. Diváci: 214. Střely na branku: 65 : 19. Průběh utkání: 13:0 .  
Prokop (31. Ochman) – Klocek, Imrich, Marguš, Krzak, Rufer, Mach, Krása, Valíček, Najsar, Molin, Plitko, Kaukič, Przybyla, Veselý, Kalus, Bárci, Papaj, Hladoník
Lekeš ( 31. Holík) – Bureš, Špírek, Borot, Štěpanovský, Štěpanovský, Ščecina, Obrtlík, Bílek, Lindner, Smetková, Veselý, Svoboda, Pavka, Škriba, Chalupa, Machálek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Vstup do utkání vyšel jednoznačně lépe Ocelářům. Po přihrávce Macha poslal puk do prázdné branky René Najsar a třinečtí mladíci tak vedli už od druhé minuty utkání. I nadále to však byli domácí, kdo kontrolovali kotouč. A brzy přidali i druhý gól. Ze samostatného úniku se dokázal prosadit Daniel Plitko. Do dobré příležitosti se poté dostal Przybyla, jenž krásnou stahovačkou obešel bránící hráče, ale puk pak poslal příliš vysoko nad branku. Za hosty zahrozil Ščečina ze samostatného nájezdu na branku, puk mu však ujel z hole. A o chvíli se na Prokopa řítil Škriba, s jeho pokusem si ale dokázal domácí brankář poradit. Lekeš si pak do konce úvodní třetiny musel poradit s několika pokusy domácích, ale další puk už za svá záda nepustil.

I druhá dvacetiminutovka vyzněla lépe pro domácí celek. Ve vlastním oslabení se střelou mezi betony prezentoval Lukáš Kaukič. Navýšit skóre na světelné tabuli pak Ocelářům pomohli sami hosté, jeden z hodonínských obránců poslal puk na hůl Jana Hladonika a ten překonal Lekeše počtvrté. Na rozdíl pěti branek mohl zvyšovat Bárci, ten ale trefil pouze nastavenou lapačku hostujícího gólmana. A neuspěl ani Hladonik, jenž nedokázal poslat puk do prázdné klece. V polovině utkání se hostující trenéři rozhodli vyměnit brankáře a do hodonínské branky tak nastoupil Holík. A ke změně došlo i v brance Třince, první start za mladší dorost si připsal Radek Ochman. Pátý gól domácích vstřelil po přihrávce Krzaka obránce Matěj Mach. O chvíli později překonal Holíka v přesilové hře Lukáš Kaukič a devět sekund před koncem ustanovil skóre po dvou třetinách přesnou střelou Michal Papaj, 7:0.

Ani vedení o sedm gólů však Ocelářům nestačilo a i v závěrečné třetině pokračovali v jeho navyšování. Mach nejprve v slibné příležitosti poslal puk pouze do betonů Holíka, o necelou minutu později se už ale domácí radovali z osmého gólu. Jan Hladonik zamířil přesně a poslal puk z vrcholku pravého kruhu do sítě. Ze samostatného úniku se poté dokázal prosadit střelec úvodního gólu, René Najsar. Před inkasováním desátého gólu pak pomohla Holíkovi dvakrát horní tyčka, střela Lukáše Kaukiče už však skončila v brance Hodonína a třinecký kapitán se tak mohl radovat z hattricku. O dvanáct sekund později se skóre na světelné tabuli měnilo znovu. Přesnou střelou pod horní tyčku se prezentoval Radim Bárci. Oceláři pak hráli přesilovou hru, kterou dokázali využít, Radim Bárci a opět střela pod horní tyč, 12:0. A do konce základní hrací doby jsme mohli vidět v třinecké Werk aréně ještě jeden gól. Na konečných 13:0 zvyšoval Dan Przybyla.