Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Lukáš Zíb prodloužil s Oceláři kontrakt

06.12.2011 · Martin Stebel
Pozitivní zpráva pro všechny příznivce třineckého hokeje. Klub z Werk arény pokračuje ve stabilizaci kádru nejen pro letošní sezonu, ale i ročníky příští. V pondělí 5. prosince byla podepsána čerstvá dohoda o spolupráci mezi slezským klubem a aktuálně nejproduktivnějším obráncem Tipsport extraligy – Lukášem Zíbem
Management Ocelářů ocenil Lukášovy kvalitní výkony a výsledkem byla nabídka nové víceleté smlouvu. Stávající kontrakt totiž měl na konci letošní sezony vypršet. Ostřílený bek s reprezentačními zkušenostmi, jenž s bilancí 4 + 15 vévodí letošní produktivitě obránců extraligy, nabídku mistrovského oddílu akceptoval. Jihočeský rodák, který proslul tvrdými projektily, proto bude i v následujících sezonách nosit na své hrudi ocelového draka.




Lukáši, akceptoval jsi prodloužení smlouvy. Vnímáš to jako projev důvěry za své kvalitní výkony a stabilní pozici v týmu?

V Třinci jsem velmi spokojený a rozhodl jsem se spojit svou budoucnost právě s Oceláři. Věřím týmu, věřím vedení klubu, věřím i cílům, které jsme si vytýčili. Mám důvěru v trenéry, kteří tomu dávají všechno. Vzhledem k tomu, že to je možná moje poslední smlouva kariéry, tak jsem rád za dohodu s Třincem. Zažil jsem tady největší úspěch kariéry a byl bych rád, kdyby se to opakovalo.

Byly ve hře i jiné varianty angažmá, nebo definitivní rozhodnutí zda souhlasit s třineckou nabídkou nebylo těžké?

Některé jiné varianty jsem mohl reálně zvažovat, ale když přišla finální nabídka od Třince, byla to srdcová záležitost. Nemusel jsem nic dalšího řešit. Byl jsem pevně rozhodnutý pro pokračování u Ocelářů.

V úterý se Oceláři budou prezentovat na ledě tvých rodných Budějovic. Bude mít zápas pro tebe pikantní náboj a speciální prestiž?

Je to pro mě vždy trochu zvláštní utkání, vyrůstal jsem tam. Neřekl bych ale, že mám v Budějovicích nějakou speciální motivaci oproti jiným zápasům. Snaha vyhrát je pokaždé stejná. Věřím, že i tentokrát uspějeme.

×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice