Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorostenci nestačili na Vítkovice

26.09.2020 · Šárka Kolková
Čtvrté utkání extraligy dorostu bylo velmi pikantní, a to hlavně díky tomu, že pod Javorový dorazil rival z Vítkovic. První a poslední třetina byly velmi vyrovnaná a oba týmy šly do všeho naplno, ale Vítkovice udeřily hlavně ve druhém dějství, ve kterém se trefily přesně hned čtyřikrát. Oceláři se snažili situaci zvrátit a měli hodně šancí, ale bohužel žádná neskončila v bráně Vítkovic.
4.kolo, sobota 26.9.2020
Třinec
Vítkovice
0:5
WERK ARENA
Třetiny: 0:1, 0:4, 0:0 

Branky a nahrávky:13. Přibyl (Melovský), 21. Petr (Pavelec, Macias), 27. Melovský (Puchala), 28. Kosina (Pavelec, Bialy), 31. Macias (Petr, Kosina).

Rozhodčí: Grygera – Klimek, Kapitanov.

Vyloučení: 4:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.

Diváci: 140.

Střely na branku: 25:41. Průběh utkání: 0:5.

 
Klimek – Hykl, Andrle, Žabka, D. Buják, Ročák, Pospíšil – Volas, Šutý, Pánek, Kubiesa, Cedzo, Jánoš, Tomiczek, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kozlík, Ochman
Vilém – Puchala, Bialy, Kosina, Pavič, Zielinski, Řepa – Melovský, Handl, Macias, Přibyl, Petr, Milata, Štiak, Krčmarský, Skřipčák, Pavelec

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvodní perioda nám přinesla nádhernou podívanou. Oba celky se velice snažily, vytvořily si několik šancí a třinecký Klimek s vítkovickým Vilémem měli ve svých brankovištích co dělat. Vítkovičtí ovšem hned v úvodu otevřeli skóre zápasu. Ve třinácté minutě se prosadil Matěj Přibyl, který u brány ťuknul do puku a Klimek jej pustil za svá záda. Také později jsme mohli vidět několik pěkných akcí, ale žádná už zazněním gólové sirény neskončila.

Druhé dějství se Ocelářům nepovedlo. Chvíli po vhození buly se podařilo skórovat Dominiku Petrovi, který střílel z mezikruží a puk skončil v bráně blíž k levé tyči. V sedmadvacáté minutě se podařilo skórovat Matyáši Melovskému, jehož střela proklouzla Klimkovi mezi betony. O tři minuty později Vítkovice znovu skórovaly a to díky Danielu Kosinovi. Posledním střelcem byl Krzysztof Tomasz Macias, který kotouč doklepl do brány.

Závěrečná perioda byla z pohledu obou mužstev spíše opatrná. Vítkovice hrály velmi klidně a soupeře na začátku přehrávaly. Oceláři se ovšem probudili a hned hráli jiný hokej. Snažili se soupeře překonat ze všech stran, stříleli odkud mohli, ale to dnes nestačilo a Vítkovice vyhrály hlavně díky druhé třetině.

Ohlasy trenérů

Marek Malík (HC Oceláři Třinec): "Dneska jsme si vybrali den blbec. Nic se nám nedařilo proti nejkvalitnějšímu soupeři v republice. V takových zápasech se to někdy stává, ale musíme se z toho oklepat a jít dál. V každém tréninku se musíme připravit na takové zápasy. Když se nebude dařit, musíme to vynahradit něčím jiným. Soupeři gratulujeme, skvělý výkon. Budeme se snažit být lepší a jít dál."

Jan Vavrečka (HC Vítkovice Ridera): "Myslím si, že jsme byli velice kompaktní, disciplinovaní. Kluci měli dobrý pohyb, rychlé nahrávky a tímto jim chci poděkovat."

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec