Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorostenci si z vyrovnané partie s Dynamem připisují bod

01.02.2019 · René Sasyn
Další utkání absolvovali třinečtí dorostenci. Na vlastním ledě tentokrát těsně nestačili na tým z Pardubic. Drobnou útěchou pro mladé Oceláře je zisk jednoho bodu, který urvali v nastaveném čase po trefě Petra Przybyly.
B17, pátek 1.2.2019
Třinec
Pardubice
2:4
WERK ARENA
Třetiny: 0:1, 1:3, 1:0 - N 1:0  Branky a nahrávky: 21. Ramik (Chovaniak, Petrovský), 53. Kašpárek (Petrovský, Bujak), 63. Przybyla (Petrovský, Ramik) – 11. Kloz (Novotný, Kubíček), 25. Herčík (Kloz, Novotný), 30. Štetka (Procházka, Nekvinda), 38. Kloz (Formánek, Herčík). Rozhodčí: Cabák - Rožánek, Konvička. Vyloučení: 6:6, navíc Formánek (PCE) osobní trest na 10 minut za naražení zezadu. Využití: 2:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 35:40. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4.  
Halouzka – Cienciala, Mošnička, Andrle, Chovaniak, Bujak, Kyselý, Hrůzek – Šutý, Pánek, Raszka, Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Wawrzkiewicz, Tomiczek, Ramik, Procházka
Kadlc – Vojtěch, Vašíček, P. Kubíček, Koudelka, Chabada, Špinka, Hebek – Procházka, Herčík, J. Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz, Burda, Novotný, Štetka, Půlpán

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Oceláři vstoupili do zápasu velmi aktivně a měli mírně navrch. Bohužel je hosté do žádné větší příležitosti nepustili, a tak se hra jen přelévala ze strany na stranu. Hosté výborně napadali rozehrávku Ocelářů, a to přineslo ovoce. V sedmé minutě Pardubice perfektně vystihly pokus domácích o rozehrávku a před Halouzkou se zcela osamocený zjevil Novotný. Ten ho ale bekhendem nepřekonal, a tak jsme si na první gól museli ještě nějakou dobu počkat. Domácí se dvakrát v krátké době provinili faulem a nabídli tak hostům přesilovku pět na tři. Tu v čase 10:52 využil Matěj Kloz, který prokázal důraz, v předbrankovém prostoru všechny přetlačil a skóroval. I nadále byla hra velmi vyrovnaná a zásluhou skvělých obran jsme v prvním dějství žádné větší šance už neviděli.

Do druhé třetiny vlétli domácí doslova jako uragán. Možnost přesilové hry využil hned po šedesáti vteřinách Michal Ramík, který dorážel střelu od modré a srovnal tak stav utkání. Tento stav však nevydržel dlouho, jelikož se domácí Procházka provinil faulem. Nabídnutou možnost využil v čase 24:49 Daniel Herčík, který se po přihrávce od Matěje Kloze ocitl sám před Halouzkou a blafákem si s ním poradil. Jenomže Dynamo stále nemělo dost. O pět minut později projel po levém křídle až do útočné třetiny Pavol Štetka, který střelou zápěstím trefil přesně pravý roh Halouzkovy brány a mohl slavit. Tento gól hosty doslova nakopl a nadále byli lepším týmem. To v druhé třetině přineslo ještě jednu branku, když se v osmatřicáté minutě prosadil svým druhým gólem v utkání Matěj Kloz.

Do třetí třetiny oba dva týmy vstoupily velice vyrovnaně. Do první šance se dostal až v sedmé minutě Pavol Štetka, který uháněl sám na Halouzku. Střelou na vyrážečku na něho však nevyzrál. I nadále byla hra velmi vyrovnaná a na obou stranách se výrazně přitvrdilo. Ocelářům se povedlo snížit v čase 52:38, když se střelou z levého kruhu prosadil Alexandr Kašpárek. V pětapadesáté minutě nebezpečně doráželi Raszka s Kašpárkem, ale ani jednomu se nepovedlo brankáře Dynama překonat. Půl minuty před koncem třetí třetiny zkusili domácí hru bez brankáře, bohužel se jim už ale branku vstřelit nepovedlo a tak si Dynamo odvezlo domů vítězství 4:2.

V prodloužení dostali domácí hned po 85 vteřinách možnost přesilové hry. Servác Petrovský vybojoval kotouč, poslal křižnou přihrávku brankovištěm na druhou stranu, kde už čekal Petr Przybyla a střelou z první rozhodl o majiteli bonusového bodu.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice