Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři přehráli Vsetín a berou tři body

19.12.2018 · René Sasyn
Třinečtí borci už od začátku udávali tempo utkání a to v první třetině přineslo ovoce v podání dvou gólů důrazného Rašky. Ve druhé třetině měli rovněž navrch Oceláři, ale nedařilo se jim zakončení. To naopak hosté dokázali využít obě šance, které jim domácí nabídli a zásluhou Vašenky a Klímka srovnali stav utkání. Jenomže ve třetí třetině se opět střelecké štěstí přiklonilo na stranu domácích. Postupně se dokázali prosadit Nico Geidl, Marek Havránek a Filip Krzak a tito hráči rozhodli o tom, že tři body zůstanou doma v Třinci.
OPP6, středa 19.12.2018
Třinec
Vsetín
5:2
mini WERK ARENA
Třetiny: 2:0, 0:2, 3:0 - N 0:1  Branky a nahrávky: 16. Raška (Plandor), 20. Raška (Plandor, Indrst), 42. Geidl (Matěj), 43. Havránek (Raška, Plandor), 53. Tománek (Raška, Konderla) – 23. Vašenka (Petriska), 39. Klímek (Pernický, Frimel, 61. Lašák (Jindra, Klímek). Rozhodčí: Fiala – Carbol, Kořistka. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 64. Střely na branku: 51:37. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 5:2.  
Ochman – Radzienciak, Krzak, Bulava, Konderla, Michálek, Homola – Havránek, Krč, Tomanek, Indrst, Pastor, Wardas, Mikler, Geidl, Raška, Plandor, Matěj, Macháček
Sachr – Lašák, Kunst, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Klímek, Babeliak, Zetocha, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Z počátku utkání oba týmy předváděly velmi zodpovědnou hru dozadu, dávaly si pozor na drobné chyby a vyloučení, tudíž v první třetině i šancí bylo poskrovnu. Mírně měli herně navrch domácí. Na první gól jsme čekali až do šestnácté minuty, kdy se od levého mantinelu prodral do předbrankového prostoru Adam Raška a dokázal propasírovat kotouč za záda Sachra. I nadále těžili více ze hry domácí Oceláři, a tak necelé dvě minuty před koncem třetiny dostali možnost první přesilové hry. Tu už po osmačtyřiceti vteřinách dokázal využít Adam Raška, byť byl faulován hostujícím Jenáčkem. Stejně jako u prvního gólu si i tady připsal asistenci Jiří Plandor.

I ve druhé třetině hýřili domácí aktivitou a byli daleko nebezpečnější než hosté. První šanci měl ve druhé třetině Radzienciak, který nahazoval puk od modré čáry. Ten byl několikrát tečován, ale i přes to neskončil za zády Sachra. Hostům se povedlo snížit z nenápadné šance ve třiadvacáté minutě zásluhou Jana Vašenky, který se prosadil střelou z prostoru mezikruží. Inkasovaná branka domácí nezlomila, a i nadále pokračovali v aktivní hře. Ve třiatřicáté minutě měli hosté možnost přečíslení dva na jednoho, to ale nevyřešili nejlépe, a tak to další branku nepřineslo. Hosté především čekali na brejky, a tak v sedmatřicáté minutě měli možnost situace dva na nikoho Lukačka s Petriskou. Tento únik zakončoval po přihrávce od kolegy Petriska, jenomže Ochman skvělým přesunem k levé tyči zamezil puku v cestě do brány svou lapačkou. V čase 38:20 se ovšem povedlo hostům srovnat, když Ochmana překonal Daniel Klímek střelou z pravého bodu pro vhazování.

Ve třetí třetině se hra celkem otevřela. Už ve dvaačtyřicáté minutě se ocitl sám před Ochmanem Petriska, ten však třineckého gólmana nepřekonal. Jenomže v čase 42:00 se na opačné straně kluziště ocitl v dobré pozici Matěj, posunul kotouč k ještě lépe postavenému Nicu Geidlovi, který neměl problém překonat Sachra. Jenomže to domácím nestačilo a hned po čtyřiatřiceti vteřinách dokázal Sachra překonat svojí střelou také Marek Havránek a zvýšil už na 4:2 pro Oceláře. V osmačtyřicáté minutě nahazoval od modré nebezpečně Krzak a jeho nahození tečoval Geidl, kotouč však za zády Sachra neskončil. Na druhé straně měl příležitost v jednapadesáté minutě Jindra, ani jeho pokus z prostoru mezikruží ale neskončil v třinecké bráně. Konečné slovo měl v čase 52:13 Filip Krzak, který svým gólem zpečetil tři body pro Oceláře.

V prodloužení jsme nemuseli dlouho čekat na rozhodující branku, jelikož po třiatřiceti vteřinách ujela domácím hráčům dvojice Lašák a Jindra. Jindra vzal zodpovědnost na sebe, vystřelil, jeho pokus vyrazil Ochman jen před sebe, kde už na dorážku čekal Martin Lašák. Bod navíc si tedy odvezli hosté ze Vsetína.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice