Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Havířov byl nad síly dorostu

11.10.2018 · Martina Sikorová
Zápas na ledě AZetu mladým Ocelářům vůbec nevyšel. Svěřenci trenéra Muchy už po první třetině ztráceli tři góly a nakonec si připsali zatím nejvyšší porážku v letošní sezóně.
8.kolo, čtvrtek 11.10.2018
Havířov
Třinec
5:0
Gascontrol Aréna
Třetiny: 3:0, 0:0, 2:0 - N 0:0 - 1:0  Branky a nahrávky: 3. Horváth (Bárta, Szturc), 7. Vojkuvka (TS), 20. Dobeš (Moškoř), 44. Pavlačka (Moškoř, Becher), 49. Pavlačka (Moškoř, Kremnický), rozh. nájezd Szturc. Rozhodčí: Rapák - Kořistka, Zicháček. Vyloučení: 6:5, navíc Vojkuvka (HAV) 10 minut osobní trest za vražení na hrazení, za faul Kubíčka (HAV) nařízeno TS (neproměněné) a za faul Petrovského (TRI) nařízeno TS (proměněné). Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Střely na branku: 35:19. Průběh utkání: 5:0.  
Zlatnický – Kremnický, Wlodara, Kubíček, Křivohlávek, Bílek, Dobeš, Zmarzlák – M. Kusak, P. Kusak, Spurný, Szturc, Horváth, Pavlačka, Moškoř, Vojkuvka, Urbančík, Bárta, Becher
Halouzka (od 21. Klimek) – Mošnička, Andrle, Chovaniak, Buják, Pilarčík, Kyselý, Hrůzek – Šutý, Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Wawrzkiewicz, Samuhel, Tomiczek, Ramik, Procházka, Hykl

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Havířov začal zápas mnohem lépe a již ve třetí minutě otevřel brankový účet. Kevin Horváth se dostal k puku před Halouzkou a prostřelil jej střelou do horní části branky. AZ pokračoval v dobrém výkonu i nadále a po proměněném trestném střílení navýšil Marek Vojkůvka na 2:0. Ve dvacáté minutě se dokázal ještě po přihrávce Moškoře prosadit Zdeněk Dobeš.

Třinec se ve druhé třetině zvedl a ve dvaadvacáté minutě mohl udeřit. K dorážce se dostal Buják, ale Zlatnický jeho pokus zneškodnil. V devětadvacáté minutě se dokázal dostat přes dva obránce Bárta, ale jeho blafák mu nevyšel. V jednatřicáté minutě vypálil od modré Chovaniak, puk se odrazil od Zlatnického před branku, ale ani po dorážce se hosté nemohli radovat.

Začátek třetí třetiny patřil opět Havířovu. Ve čtyřiačtyřicáté minutě projel Martin Pavlačka mezi několika hráči až před brankáře Klimka a úspěšně zakončil. Následně se do dvou dobrých šancí dostal Szturc a po jedné z nich se rozezněla tyčka. V devětačtyřicáté minutě využil Havířov bleskurychle početní výhodu, když byl na konci rychlé a pohledné souhry Martin Pavlačka. V třiapadesáté minutě měli hosté šanci snížit z trestného střílení, Petrovský ale netrefil branku.

V nadstavbě se v prodloužení mohl nejprve prosadit Szturc, ale Klimek jeho zakončení vyrazil. Nakonec se muselo do nájezdů, kde byl úspěšnější Havířov a po trefě Gabriela Szturce si připsal i bonusový bod.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice