Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři obrali Přerov o všechny body!

29.09.2018 · Martina Sikorová
Svěřenci trenéra Wojnara prožili na ledě Zubrů povedený start a v polovině zápasu vedli už 3:0. Domácí se sice v závěrečné třetině dotáhli na dostřel, vyrovnání ale odmítl Matouš Čmiel, který gólem do prázdné branky pojistil vítězství svého týmu a následnou trefou v nadstavbě přisoudil Ocelářům také bonusový bod, čímž zároveň dovršil hattrick!
8.kolo, sobota 29.9.2018
Přerov
Třinec
2:4
MEO Arena
Třetiny: 0:2, 0:1, 2:1 - N 0:1  Branky a nahrávky: 41. Borot (Zmeškal, Gréč), 48. Pohl (Zmeškal, Kylnar) – 14. Matěj (Macháček, Geidl), 19. Čmiel (Indrst, Havránek), 29. Králík (Krč), 60. Čmiel (Rufer, Indrst), 65. Čmiel (Indrst, Havránek). Rozhodčí: Holaň - Novotný, Šimčík. Vyloučení: 6:2. Využití: 1:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 138. Střely na branku: 34:26. Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:4.  
Šimonů (29. Postava) - Kopeček, Tischer, Pohl, Takáč, Bieniek, Gréč, Moučka - Kristek, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Zmeškal, Kylnar, Tarnoczy, Mašín
Švehlák - Radzienciak, Krzak, Rufer, J. Adámek, Michálek, Homola - Havránek, Králík, Krč, Tománek, Indrst, Mikler, Geidl, Čmiel, Matěj, Macháček

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V úvodu spálili obrovskou šanci hosté. Havránek nahrál z pravého kruhu Čmielovi, který ale místo prakticky odkryté branky trefil Šimonů do nohy. Ve třinácté minutě putoval na trestnou lavici Bieniek a Třinečtí svou první početní výhodu v utkání využili. Geidl s Matějem a Macháčkem pronikli do těsné blízkosti přerovské klece. Macháček od zadního mantinelu našel přímo před brankovištěm Pavla Matěje, který zavěsil do pravého horního růžku.

Na druhé straně se slibná možnost na vyrovnání naskytla Kylnarovi, ten ale nadvakrát nechal vyniknout Švehláka. V devatenácté minutě Oceláři svůj náskok zdvojnásobili. Havránek přenechal kotouč Indrstovi a jeho bekhendovou nahrávku uklidil za přesouvajícího se gólmana Matouš Čmiel.

Krátce před uplynutím poloviny zápasu začal platit stav 0:3. Tarnoczy v útočném pásmu přišel o puk, Pohl v obranné třetině nezachytil pobídku Krče a Lukáš Králík prostřelil Šimonů. Na přerovské straně se po této situaci vystřídali brankáři, mezi tři tyče se postavil Postava.

Hanáci si do třetí třetiny přenesli početní převahu a dokázali ji přetavit v přesnou trefu. Zmeškalova rána se od zadního mantinelu odrazila do míst poblíž levé tyče, odkud ji v pádu dopravil do sítě Martin Borot. V osmačtyřicáté minutě se domácí tým dostal na dostřel. Na pravý kruh si najel Mikuláš Pohl a překonal Švehláka střelou tahem.

V závěru vsadili Zubři na vabank se šesti hráči v poli, místo vyrovnání ovšem přišla třinecká pojistka. Zasloužil se o ni Matouš Čmiel. Stejný hráč se prosadil také v prodloužení, kdy se k němu se štěstím doklouzal puk a ukončil přesilovku čtyř proti třem.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec