Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorost nedal ani gól a v prvním čtvrtfinále prohrál

09.03.2016 · Martina Sikorová
Svěřenci trenéra Raszky inkasovali už v šesté minutě, na což se jim v průběhu utkání nepodařilo odpovědět, navíc Dynamo v poslední části přidalo další dvě branky a potvrdilo tak své vítězství. Třinečtí dorostenci tedy v sérii prohrávají a na ledě Pardubic budou v pátek odvracet konec sezóny.
ČF1, středa 9.3.2016
Třinec
Pardubice
0:3
WERK ARENA
Třetiny: 0:1, 0:0, 0:2  Branky a nahrávky: 6. Koffer (Blümel), 46. Bucek, 60. Chára (Blümel). Rozhodčí: Fiedler – Novák, Vančo-Minařík. Vyloučení: 6:7, navíc Konderla (TRI) 10 minut osobní trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 67. Střely na branku: 26:37. Průběh utkání: 0:3.  
Ochman – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, Michálek, S. Radzienciak, J. Adámek – Králík, Čmiel, Peterek, Szmek, Plandor, Tománek, Korčák, Indrst, Mikler, Rybnikár, Tobiáš Marguš
Vlk (Dosoudil) – Secký, Pejzl, Oliva, Leder, Rudy, Sýkora, Blažej – Šír, Mazura, Zeman, Blümel, Bucek, Kostka, Chára, Rozlílek, Koffer, Rouha, Jelínek, Svatoš, Lašák

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do úvodního čtvrtfinále vstoupilo lépe Dynamo a už po necelých šesti minutách bylo za svou aktivitu odměněno gólem, když odražený puk usměrnil mezi betony Ochmana do sítě Filip Koffer. O chvíli později se mohl do střelecké listiny zapsat také Mazur, který ovšem sám před třineckou brankou neuspěl.

A po akci Ocelářů tak málem bylo vyrovnáno, střela Tobiáše Marguše ale nakonec skončila těsně vedle a do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení pardubického týmu.

Krátce po startu druhé části mohlo Dynamo svůj náskok ještě zvýraznit, dobrým obranným zákrokem se ovšem blýskl Patlevič, jenž zabránil Blümelovi v přečíslení přihrát na hůl Bucka. Následně dostali třinečtí mladíci k dispozici početní výhodu pět na tři, využít se jim ji ale nepodařilo.

Poté už si ale svěřenci trenéra Raszky vypracovali hned několik solidních šancí, Čmiel ale poskakující puk po přihrávce Indrsta netrefil a Tobiáš Marguš z těžkého úhlu trefil pouze jednu z tyčí. Hned o pár sekund později byl sám před třineckou brankou Blümel, jeho zakončení ovšem zlikvidoval Ochman.

Jen chvíli po zahájení poslední třetiny mohl zařídit vyrovnání Peterek, jehož střela mezi betony Vlka ale do sítě neprošla. Nedáš? Dostaneš. V šestačtyřicáté minutě vypálil přesně Jiří Bucek a zařídil tak dvoubrankové vedení svého týmu.

Domácí trenéři ještě v samotném závěru zápasu sáhli po hře bez brankáře, tu ale potrestal střelou do prázdné branky Dominik Chára, který tak potvrdil vítězství svého týmu.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice