Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři nezvládli duel s Libercem

11.12.2014 · Kamila Schmiedová
Ani na ledě Liberce se třineckým mladíkům bohužel nepodařilo vstřelit jediný gól. Oceláři nevyužili ani jednu ze svých šancí, zatím co soupeř si rozhodující náskok vytvořil ve druhé třetině, kdy se prosadil hned třikrát.
34.kolo, čtvrtek 11.12.2014
Liberec
Třinec
4:0
TIPSPORT arena Liberec
Třetiny: 0:0, 3:0, 1:0  Branky a nahrávky: 24. Ordoš (Jedlička), 30. Babec (Heřmánek, Beránek), 40. Huňa (Paločko, Lakatoš), 52. Jedlička (Kalfiřt) Rozhodčí: Hrubý – Podrazil, Hejl. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Střely na branku: 30:24. Průběh utkání: 4:0.  
Skřebský – Mrázek, Arlt, Beránek, Mroz, Husa, Divila, Tržický – Babec, Suska, Kalfiřt, Huňa, Jedlička, Lakatoš, Ordoš, Kačírek, Havlas, Paločko, Heřmánek
Svoboda – Heider, Bednárik, Stránský, Roman, Adámek, Zahradníček – Franek, Kofroň, Murín, O. Kovařčík, Jašek, Severa, Petrák, Bednář, Pala, M. Kovařčík

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvod utkání byl z obou stran velice opatrný a první větší šanci diváci mohli vidět až v šestnácté minutě, do přečíslení se totiž dostali Huňa a Paločko, první jmenovaný však nedokázal přesně přihrát a obránce stihl pas odrazit mimo nebezpečné území.

Druhá perioda byla od té první podstatně zajímavější. Již po třech minutách hry se měnilo skóre poprvé, po Jedličkově přihrávce se prosadil Jan Ordoš. Na jeho úspěch navázal v polovině utkání Jiří Babec, který nedal třineckému brankáři střelou pod horní tyč šanci.

Poté měli mírnou převahu Oceláři, Heider ale nastřelil pouze břevno, a Janek o dvě minuty trefil boční stranu pravé tyčky. Minutu před koncem druhé dvacetiminutovky přišla pro třinecké hráče další nepříjemnost, povedený výkon Severočechů korunoval Jozef Huňa, který za bezmocného třineckého gólmana dorazil pokus Paločka.

Poslední dnešní část utkání byla spíše dohráváním rozhodnutého souboje, hostům na převrat nestačili síly a domácí si svůj náskok velmi dobře hlídali. V jednapadesáté minutě ho dokonce navýšil Jakub Jedlička a definitivně tak potvrdil tříbodový zisk Bílých Tygrů.

Ohlasy trenérů

Petr Haken (Bílí Tygři Liberec): Dnes rozhodlo, že jsme měli k dispozici plné čtyři formace, zatímco soupeř pouze tři. V první třetině se hrálo nahoru - dolů, ve vysokém tempu. Poté jsme již převážili misky vah na naší stranu, byli jsme lepší. Můžeme pogratulovat hráčům za odvedenou práci a opravdu poté bylo vidět, že jsme byli silnější a po právu jsme toto utkání zvládli.

Jiří Juřík (HC Oceláři Třinec): Myslím, že v dnešním utkání byla vyrovnaná první třetina, oba dva týmy měly šance, ve druhé byl ale Liberec důraznější a lépe bruslil a svoje šance dokázal zakončit, což zřejmě rozhodlo.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice