Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci podlehli Zlínu 2:6

15.11.2014 · Martina Sikorová
V zápase s druhým Zlínem se sice dostali třinečtí mladíci rychle do dvoubrankového vedení, to ale neudrželi a v průběhu utkání už se prosazovali jen hosté, kteří do branky Třince poslali šest kotoučů. Oceláři si ale i po této prohře udrží vedoucí místo v tabulce, navíc mají zápas k dobru. O góly Ocelářů se postarali Robin Švaňa a David Kofroň.
21., sobota 15.11.2014
Třinec
Zlín
2:6
Werk aréna
Třetiny: 2:1, 0:3, 0:2  Branky a nahrávky: 5. Švaňa (Sztwiertnia, Hrachovský), 6. Kofroň (Poruba) – 13. Gago (Gazda, Kosorin), 21. Werbik (Krejčiřík, Stiksa), 29. Fryšara (Stiksa), 34. Chytil (Strmiska, Mikulec), 48. Stiksa (Krejčiřík, Sirota), 54. Werbik (Krejčiřík, Sirota). Rozhodčí: Mikula – Vengřín, Gančarčík. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 159. Střely na branku: 39:29. Průběh utkání: 2:0, 2:6.  
Loubal – Hrachovský, Valíček, Haman, Radzienciak, Adámek, Imrich, Bartko, Janiczek – Kaukič, Švaňa, Mach, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Poruba, Sztwiertnia, Roman
Ling – Padrnos, Sirota, Váňa, Kosorin, Fridrich, Budil, Gazda – Fryšara, Strmiska, Chytil, Mikulec, Krejčiřík, Stiksa, Karafiát, Gago, Werbik, Dvořáček

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do zápasu vstoupili mnohem lépe Oceláři a v šesté minutě už vedli o dvě branky. Nejprve se z přečíslení přesnou ranou prosadil Robin Švaňa a o chvíli později využil přihrávky Poruby před branku David Kofroň.

Hosté se prvního gólu dočkali krátce po skončení přesilové hry, kde se před brankou Třince nejlépe zorientoval Michal Gago a snížil tak na rozdíl jediného gólu. Zlínští hráči byli ve zbytku první třetiny aktivnějším týmem, skóre na světelné tabuli už se ale neměnilo.

Vyrovnáno bylo necelou minutu po začátku prostřední dvacetiminutovky, kdy se z přečíslení prosadil Nicolas Werbik. Oceláři poté hráli v početní výhodě, ale z gólu se radovali hosté, když Loubala v brance překonal Štěpán Fryšara.

Blízko gólu byl poté na domácí straně Roman, ten ale svůj samostatný únik nevyužil. A tak se znovu prosadili Ševci. Tentokrát pálil v přečíslení přesně Filip Chytil. Snížit nepříznivý stav utkání mohl Imrich, ale jeho pokus od modré skončil na horní tyči hostující branky.

V závěrečné periodě jsme mohli sledovat snahu Ocelářů snížit nepříznivý stav utkání, ale zakončení dělalo domácím mladíkům velké problémy. A tak neuspěl ani Švaňa v samostatném úniku, do kterého se dostal ve vlastním oslabení. Naopak Filip Stiksa svůj nájezd proměnil a poslal Ševce do tříbrankového vedení.

Třinečtí mladíci si pak připsali alespoň malé vítězství, když za brankou Zlína nedal Sztwiertnia v bitce Kosorinovi nejmenší šanci. Hosté si poté zahráli dvojnásobnou přesilovku, kterou dokázali využít zásluhou Nicolase Werbika. A když pak neuspěl ze samostatného úniku ani Hrehorčák, bylo o výsledku jasno.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice