Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři vyválčili proti Vítkovicím dva body

22.10.2011 · Daniel Ježek
Ve čtrnáctém kole juniorské Noen extraligy mohli diváci vidět souboj Třince a Vítkovic. Velmi vyorovnané utkání dospělo do nájezdů, ve kterých byli lepší třinečtí oceláři! Ti proměnili dva nájezdy, zatímco hosté žádný. Vítěznou branku si připsal David Roupec.
14., sobota 22.10.2011
Třinec
Vítkovice
3:2sn
Třetiny: 1:0, 1:1, 0:1 - 0:0  Branky a nahrávky: 6. Ižacký (Hegyi, Bajtek), 38. Diviš (Kasperlík, Teper), nájezd Roupec - 35. Holý (Hawlík, Kilnar), 48. Kilnar (Zdráhal). Rozhodčí: Škrobák - Poruba, Adamec. Vyloučení: 7:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: --. Střely na branku: --:--. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, .  
Chvostek - Kurzok, Roupec, Bezuška, Macháček, Repe, Hurtík, Teper, Burzala - Ižacký, Hegyi, Bajtek, Kasperlík, Juhász, , Matuš, Franek, Diviš, Kajaba
Kohn - Bail, Klimíček, Deutsch, Pociecha, Kovář, Žák, Hawlík - Král, Kilnar, Šebesta, Richter, Pasker, Suchý, Slováček, Němec, Mareček, Zdráhal, Holý, Hudeček

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvod utkání přinesl vyrovnaný průběh s šancemi na obou stranách. Oceláři se v páté minutě dostali k přesilové hře, kterou dokázali přetavit v úvodní branku zápasu. Po akci Dominika Hegyiho se kotouč dostal k Jakubu Ižackému. který přesně trefil odkrytou část branky. Hosté mohli vyrovnat v polovině prvního dějství. Holý našel Jana Hudečka, ten svou bekhendovou střelou ale nedokázal překonat brankáře Chvostka. V závěru třetiny dostali hosté obrovskou příležitost k vyrovnání. V poslední minutě byli devět vteřin po sobě vyloučení Kasperlík a Bezuška. Vítkovice tak měly dvojnásobnou početní výhodu dlouhou 111 vteřin.

Ta se přenesla do druhé části. Přesilovku ale hosté sehráli prachbídně. Oceláři aktivně bránili a nepouštěli vítkovické do žádných šancí. Třinečtí tak mohli trestat, to by ale museli Hegyi s Ižackým trefit branku a ne brankáře Kohna. Na další gól tak museli diváci ve Werk aréně čekat do 35. minuty. Na modré čáře se k puku dostal vítkovický Adam Hawlík. Ten se rozhodl, že nejlepší variantou bude nahození směrem na Chvostka. V průběhu letu kotouče se ho dotkl Marek Holý, který jeho trajektorii vychýlil natolik, že byl brankář Chvostek bezmocný. Oceláři ale nebyli spokojeni s nerozhodným stavem a ještě do přestávky šli do vedení. Na brankovišti se nejlépe orientoval Jan Diviš, který dokázal dorazit svou vlastní střelu.

Poslední dvacetiminutovka tak začínala vedením Ocelářů. Hosté ale chtěli jednogólové manko dotáhnout za každou cenu, to se jim povedlo v 48. minutě. Aleš Kilnar si vybruslil před branku a šťastným způsobem překonal brankáře Chvostka. Další průběh hry ovlivnily časté prohřešky proti pravidlům na obou stranách. Jelikož se ani jednomu ze soupeřů nepodařilo skórovat, šlo utkání do prodloužení, později do samostatných nájezdů. V těch si suverénně počínali Oceláři, kteří dva nájezdy proměnili a ani jednou neinkasovali. Trefu Davida Roupce potvrdil Filip Bajtek. Oba nájezdníky Vítkovic pak vychytal Daniel Chvostek. Třinec – Vítkovice 3:2 sn.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec