Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorost proti Technice nezaváhal!

25.10.2018 · Martina Sikorová
Třinečtí mladíci o svém vítězství nad brněnským týmem rozhodli zejména díky dobře zvládnuté hře ve vlastním oslabení, ve kterém Technice vstřelili dva góly. Čtyřmi asistencemi se na jasné výhře podílel útočník Alexandr Kašpárek, dva góly a jednu asistenci zapsal Denis Kyselý!
11.kolo, čtvrtek 25.10.2018
Třinec
Technika
5:2
WERK ARENA
Třetiny: 2:1, 1:0, 2:1 - N 1:0  Branky a nahrávky: 7. Hykl (Kašpárek), 20. Petrovský (Kyselý, Kašpárek), 30. Kyselý (Kašpárek), 41. Kyselý (Kašpárek, Hykl), 41. Przybyla, 62. Ramik (Przybyla) – 19. Přidal (Kubový, Hrnčíř), 56. Groch. Rozhodčí: Vaněk - Bartek, Poláček. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. V oslabení: 2:0. Diváci: 116. Střely na branku: 51:17. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 5:1, 5:2.  
Klimek – Pospíšil, Andrle, Chovaniak, Buják, Kyselý, Hrůzek – Šutý, Pánek, Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Wawrzkiewicz, Samuhel, Gazur, Tomiczek, Ramik, Hykl
Bílek (41. Nešpůrek) – Kučírek, Růžička, Groch, Irajn, Šupa, Navrátil – Vrzal, Líska, Přidal, Kubový, Frýza, Maštalíř, Hrnčíř, Fornál, Walla

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Na první velké šance se ve WERK ARENĚ dlouho nečekalo. V přečíslení dva na jednoho nejprve netrefil vzdálenější růžek branky Lukáš Přidal a hned vzápětí se dvěma ostrými ranami z levého kruhu prezentoval Alexandr Kašpárek, který však na gólmana soupeře nevyzrál. Poté přišel také první faul čtvrtečního večera a na trestnou lavici zamířil domácí Šotkovský. Byli to však právě Oceláři, kdo otevřel gólový účet. Ve vlastním oslabení se do přečíslení dostala dvojice Alexandr Kašpárek - Jakub Hykl, ránu prvně jmenovaného Matyáš Bílek pouze vyrazil a dorážející Jakub Hykl už byl v jednoduché pozici.

Krátce před první sirénou ale bylo srovnáno. Po menších zmatcích v domácí obraně se před Jakubem Klimkem ocitl Lukáš Přidal a přesnou ranou poslal puk do sítě. Skóre 1:1 ovšem na světelné tabuli nesvítilo déle než minutu. Obránce Denis Kyselý vypálil od modré čáry, před brankou stojící Servác Petrovský dopravil puk za záda Nešpůrka a v čase 19:30 vrátil svému týmu vedení.

Jen pár sekund po návratu z kabin už mohlo být opět vyrovnáno. K dorážce před třineckou brankou se dostal Adam Kubový a Klimka od inkasování zachránila pouze kovová konstrukce. Vzápětí zvonila tyč na druhé straně poté, co ji prudkou ranou napálil domácí obránce Filip Hrůzek. Ve třicáté minutě museli Oceláři do čtyř a opět skórovali ve vlastním oslabení. Po přihrávce Alexandra Kašpárka pálil Denis Kyselý a rána třineckého beka si našla cestu do sítě.

Do třetí třetiny vstoupila Technika s Jakubem Nešpůrkem v brance a nový brněnský gólman udržel své čisté konto pouze třiadvacet sekund. Poté jej překonal Denis Kyselý a hned vzápětí se do střelecké listiny zapsal také Petr Przybyla. Za hosty se po povedené individuální akci snažil kontrovat Michael Fornál, který ale branku Klimka o kousek minul. O pár minut později už se ale Technika druhého gólu dočkala, když se v přesilové hře a akci jeden na jednoho prosadil Šimon Groch. Poslední velkou akcí závěrečné části se stala parádní akce Michala Ramika. Třinecký útočník se mezi obranou soupeře protáhl až k brance, kde ale nezamířil přesně.

Po šedesáti minutách přišla na řadu nadstavba. V prodloužení se hrálo zejména proti brance Techniky a v čase 61:17 už bylo rozhodnuto. Michal Ramik se na levé straně dostal ke střele, propálil Nešpůrka a také bonusový bod zůstal Ocelářům.

×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice