Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři vybojovali další vítězství!

05.10.2018 · Martina Sikorová
Mladí Oceláři také ve Zlíně těžili z povedeného vstupu do utkání. Nico Geidl už v páté minutě poslal svůj tým do vedení, které na začátku třetí části upevnil Pavel Matěj. Domácí hráči sice stačili snížit na rozdíl jediné trefy, více jim ale svěřenci trenéra Wojnara nepovolili.
9.kolo, pátek 5.10.2018
Zlín
Třinec
1:2
PSG Aréna
Třetiny: 0:1, 0:0, 1:1 - N 1:0  Branky a nahrávky: 57. Weintritt (Talafa, Hamrlík), 62. Pavlas (Fajkus) – 5. Geidl (Adámek, Macháček), 43. Matěj (Indrst). Rozhodčí: Maršálek – Musil, Komínek. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 176. Střely na branku: 40:31. Průběh utkání: 0:2, 1:2.  
Huf – Janošek, Bednařík, Hamrlík, Jaroněk, Pavlas, Talafa – Václavek, Kočica, Pröschl, Weintritt, Světlík, Lekeš, Leška, Kozubík, Luža, Dobiáš, Fajkus, Sebera
Švehlák – Krzak, Rufer, Konderla, Adámek, Michálek, Homola – Krč, Tománek, Indrst, Pastor, Wardas, Mikler, Geidl, Urban, Čmiel, Plandor, Matěj, Macháček

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Zápas začal lépe pro zlínské hráče. Útočili aktivněji a Štěpán Švehlák, brankář Třince, měl plné ruce práce. Ale byli to právě hosté, kteří se prosadili jako první. Nico Geidl a Jakub Adámek se dostali do brejku dva na jednoho a první jmenovaný dokázal po přihrávce překonat Hufa střelou pod lapačku.

I po gólu byl Zlín aktivnější, nikdo ale nevyužíval šance a v první třetině už branka nepadla. Ještě stojí za zmínku šance Davida Kozubíka na konci první třetiny. Zlínský útočník se dostal do samostatného úniku, Švehláka však nedokázal překonat a tak se šlo do šaten za jednobrankového vedení Třince.

Druhá třetina byla na góly nejchudší. Nepadl ani gól, jediné zajímavosti, co se vyskytly ve druhém dějství, bylo pár faulů a to, že zlínští hráči trefili tyč a nebyli tak daleko od vyrovnání. I když hráli aktivněji, stále se jim nedařilo prosadit a tak museli do šatny opět s jednobrankovou ztrátou.

Třinec ale střeleckou smůlu neměl. Hned na úvod třetí třetiny vstřelil branku a zvýšil si tak šanci na vítězství. Pavel Matěj a Filip Indrst se dostali do dalšího brejku a Huf byl opět bez šance, protože se po přihrávce nestihl přesunout. Pak už se ale domácí konečně prosadili. Filip Weintritt clonil před brankou a když Tobiáš Talafa vystřelil, tečoval jeho střelu do protipohybu Švehláka.

Poté se zlínští junioři ještě pokoušeli vyrovnat, i přes závěrečný tlak a nespočet střel se to nepovedlo a tak byl Zlín po základní části bez bodu. Pak ale přišla oblíbené nadstavba, kterou mladí ševci opět vyhráli. Petr Pavlas se prosmýkl obraně Třince a střelou mezi betony Švehláka vystřelil Zlínu aspoň jeden bod.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice