Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mládežnický turnaj President Cup HC Oceláři Třinec čeká sedmý ročník

04.08.2021 · Redakce
Elitní hokej se vrací do WERK ARENY. Prozatím tedy alespoň ten mládežnický! Od pátku do neděle (6. - 8. srpna) bude hokejový areál patřit již tradičnímu srpnovému měření sil dorosteneckých týmů. President Cup HC Oceláři Třinec bude i letos s mezinárodní účastí.

Pod Javorovým se i letos představí tradiční čtveřice českých účastníků - domácí Oceláři, loňský vítěz z Vítkovic, pražská Sparta a karlovarská Energie. Ze Slovenska pak do Třince dorazí Trenčín s Popradem a více než tisíc kilometrů dlouhou cestu budou absolvovat hráči Rigy a Malmö.

Turnaj bude zahájen ve čtvrtek 5. srpna a během slavnostního večera budou týmy rozlosovány do dvou skupin - WERK ARENA a mini WERK ARENA. V základní části na každé mužstvo čekají tři utkání, následně přijdou na řadu semifinále, finále, zápas o bronz a utkání o umístění.

Kompletní harmonogram (včetně odkazů na streamy ze zápasů) najdete na webových stránkách turnaje. Vše podstatné se dozvíte také na Facebooku a Instagramu turnaje.

Sedmý ročník turnaje se v Třinci uskuteční za podpory těchto partnerů - Třinecké železárny, Moravia Steel, NF Oceláři, Moravskoslezský kraj, Třinec i ty, Distribuce tepla Třinec, Mattoni a Finclub. Děkujeme. 

Bezpečnostní opatření a vstup na utkání turnaje

Na akci mohou být přítomny pouze osoby, které nevykazují příznaky onemocnění COVID-19.

Podle nařízení Vlády ČR je vstup do WERK ARENY a mini WERK ARENY povolen pouze osobám s:

Prokázat se můžete dvěma způsoby:

Po vstupu do haly je povinné zakrývat si ústa a nos respirátorem.