Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

AKTUALIZOVÁNO: Otázky a odpovědi k novým permanentním vstupenkám

06.07.2020 · Klub
Prodej celosezonních vstupenek na ročník 2020/2021 v otázkách a odpovědích.

Chci si objednat permanentní vstupenku on-line a nejsem z České republiky. Zaplatím za poštovné také pouze 99,- Kč?

Ano, i při objednání permanentní vstupenky do zahraničí zaplatíte za poštovné 99,- Kč.

Nestihl jsem první vlnu prodeje, přišel jsem o své rezervované místo?

Bohužel ano, vaše místo bylo uvolněno do volného prodeje. U něj platí, že kdo dřív přijde, ten dřív vybírá. Není tak radno příliš dlouho otálet.

Nestihl jsem první vlnu prodeje a propadla mi rezervace. Mám ale v rámci druhé vlny stále nárok na pořízení permanentky za loňskou cenu?

Ano! Stále platí, že majitelé permanentek ze sezony 2019/2020 mohou koupit novou celosezonní vstupenku (tzn. včetně play-off) za loňskou cenu. Cena permanentních vstupenek se pro ostatní oproti předešlému ročníku zvýšila.

Nefunguje mi QR kód a nedokážu spojit svou permanentní vstupenku s aplikací. Co mám dělat?

Pokud váš QR kód nemůžete v ocelářské aplikaci načíst, kontaktujte nás prosím na e-mailové adrese info@hcotrinec.cz, kde s vámi situaci vyřešíme individuálně.

V loňské sezóně jsem vlastnil celosezónní vstupenku na stání. Můžu nyní při nákupu permanentní vstupenky na sezení využít zvýhodněné ceny pro stávající majitele permanentek?

Ano. Při nákupu ale prosím na pokladnu WERK ARENY doneste svou permanentní vstupenku z loňské sezony.

Můžu koupit nové permanentní vstupenky i pro své známé, kteří se do Třince nedostanou?

Ano. Pokud vyřizujete nové permanentní vstupenky také pro další osoby, doneste s sebou na pokladnu WERK ARENY jejich staré permanentky a připraveny mějte také všechny potřebné údaje daného majitele permanentní vstupenky, kterými jsou jméno a příjmení, adresa, kontaktní e-mail a telefonní číslo.

Pocházím z daleka a do Třince se do 4. srpna nedostanu. Můžu si koupit permanentní vstupenku i jinak?

Pokud se do Třince nedostanete, kontaktujte nás prosím na e-mailové adrese info@hcotrinec.cz, kde s vámi situaci vyřešíme individuálně.

Jaký doklad potřebuji k uplatnění slevy pro seniory?

Při nákupu zvýhodněné permanentní vstupenky pro seniory vám postačí předložit jakýkoli doklad totožnosti (např. občanský průkaz), který prokáže, že už vám bylo 60 let.

Jaký doklad potřebuji k uplatnění slevy pro studenty?

Při nákupu zvýhodněné permanentní vstupenky pro studenty vám postačí předložit studentský průkaz, případně potvrzení o studiu.

Může nákup permanentky pro ZTP/P provést doprovod pouze s kartičkou a bez držitele?

Ano, v případě ZTP/P toto možné je. Totožnost držitele permanentní vstupenky bude ověřena při vstupu na nejbližší utkání.

Jaká cena se mě týká v případě, že jsem měl v minulé sezóně permanentku do jednoho z rohových sektorů a nově se moje místo nachází v dražších sektorech A nebo E?

Aktuálně můžete využít zvýhodněnou cenu pro sektory A a E z minulé sezóny (celosezónní permanentka - 6 000 Kč, permanentka na základní část - 4 500 Kč). Pokud si znovu chcete zakoupit permanentní vstupenku do sektorů B, C, F, G, H nebo D, na prodejním místě vám budou nabídnuta sedadla v těchto sektorech, která aktuálně nejsou rezervována majitelům permanentek ze sezóny 2019/2020 (celosezónní permanentka – 5 300 Kč, permanentka na základní část 4 100 Kč).

Změnou hlediště došlo k posunu mého místa do sektoru A nebo E, kde ale nemůžu slevu pro seniora uplatnit. Jak je to s mým místem?

Pokud chcete využít při nákupu permanentní vstupenky slevu pro seniory a vaše místo ve WERK ARENĚ se nově nachází v sektoru A nebo E, na prodejním místě vám budou nabídnuta místa v dalších sektorech, která jsou momentálně k dispozici.

Proč jste snížili slevu pro seniory?

Jako klub si přízně našich starších fanoušků velice vážíme, při stanovení cen permanentních vstupenek pro sezónu 2020/2021 jsme se ovšem rozhodli sjednotit nabízené slevy pro seniory i studenty na jednotné částce a nově si tedy budete moci zakoupit permanentní vstupenky se slevou 20 %.

Pokud volám na číslo infolinky uvedené v článku – kam se dovolám?

Pokud vytočíte telefonní číslo +420 461 049 232, dovoláte se na infolinku prodejce Enigoo, který pro náš klub zabezpečuje prodej vstupenek a má k prodeji všechny relevantní informace.

Jaké pokladny jsou otevřené?

Prodej permanentních vstupenek jsme zahájili na všech čtyřech pokladnách, kterými WERK ARENA disponuje a jedná se o dvě pokladny ze strany města a dvě pokladny ze strany parkoviště.

Bude platná parkovací karta před arénu z minulého roku?

Pokud jste držitelem průkazu, který vás opravňuje parkovat na vyznačených místech pro invalidy, kartu si budete muset ve WERK ARENĚ po předchozí domluvě na emailu info@hcotrinec.cz obnovit.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice