Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorostenci vezou ze Vsetína tři body!

17.11.2017 · Martina Sikorová, Kristýna Zigmundová
Lepší začátek si snad Oceláři ani přát nemohli. Ze hry uplynuly zhruba tři minuty a třinečtí mladíci již slavili první gól. V dalším průběhu utkání si svěřenci trenéra Raszky vypracovali tříbrankový náskok, na což Vsetín reagoval až v posledních minutách. Vzápětí navíc na 4:1 upravil dvougólový střelec Lukáš Králík a stanovil konečné skóre zápasu.
15.kolo, pátek 17.11.2017
Vsetín
Třinec
1:4
Zimní stadion Na Lapači
Třetiny: 0:1, 0:1, 1:2  Branky a nahrávky: 58. Calaba (Sviták, Houser) – 3. Kašpárek (Ramík), 40. Králík (Wardas), 54. Stročka (Wardas), 59. Králík (Wardas, Przybyla). Rozhodčí: Volf - Hubáček, Poláček. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 104. Střely na branku: 26:34. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4.  
Geidl – Houser, Velikovský, Liss, Kunst, Sviták, Sovjáková – Bednařík, Babeliak, Kočí, Calaba, Cypris, Ševčík, Zemánek, Turek, Čajanová
Halouzka – Hrůzek, Kyselý, Wantulok, Mituchovič, Chovaniak, Bujak, F. Cienciala – Procházka, Králík, Raszka, Przybyla, Wardas, Jurzyca, Kašpárek, Petrovský, Stročka, Hykl, Ramík

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

15. kolo ELIOD extraligy mladšího dorostu začalo lépe pro hostující Oceláře. Michal Ramík se nejprve snažil skórovat sám, nakonec byl nucen objet bránu a v mezikruží se mu příhodně ukázal Alexandr Kašpárek, které byl nechráněný a podařilo se mu prostřelit přesunujícího se gólmana Geidla.

V deváté minutě dostali domácí možnost k vyrovnání, když byl vyloučen hostující Raszka. Přesilovka šla domácím od prvních sekund na výbornou a nejvíce se dařilo dvojici Václav Kočí a Stanislav Kunst. Oba perfektně kombinovali v předbrankovém prostoru a podařilo se jim na Halouzku vyslat několik nebezpečných střel. Při domácích ale nestálo potřebné štěstí a najít recept na výborně chytajícího brankáře se jim nepovedlo.

Na druhé straně se mohli prosadit hned dva hráči. Nejprve výborně vybojoval kotouč Raszka, který ale svou střelou zasáhl pouze vnější síť, a v samotném závěru třetiny měl branku na hokejce Cienciala. Třinecký obránce nejprve od modré nastřelil gólmana a při následné dorážce z levého kruhu zasáhl Geidl lapačkou.

Druhé dějství odstartovalo v klidném tempu, ve dvaadvacáté minutě byl ale opět vyloučen hráč hostí a Valaši hráli další přesilovku. Oceláři byli ale na taktiku domácích již připraveni a nedali jim ani nejmenší šanci skórovat. Hodně byl v této části zápasu vidět domácí Adam Turek, který nejednou dokázal vybojovat kotouč a dostat se do útočného pásma.

Při domácích ale nestálo to potřebné štěstí, a i když pálili na bránu stejně jako Oceláři, tak se z gólu radovat nemohli. Svou střeleckou převahu ukázali hosté v samotném závěru třetiny. Lukáš Králík využil situace, kdy domácímu gólmanovi stínil vlastní hráč, a poslal kotouč nad pravé rameno Geidla.

V posledním dějství si domácí opět zahráli přesilovou hru, která se jim ovšem vůbec nepodařila. V padesáté minutě se ale Vsetínu podařilo trefit tyčku a možná by z toho byl i gól, v brankovišti ale bylo najednou příliš mnoho hráčů a rozhodčí hru přerušil. Ke smůle Valachů se hned vzápětí podařilo skórovat Třinci.

Kristián Stročka zasáhl odkrytou bránu a pro Valachy to vypadalo beznadějně. Každý pokus domácích totiž ztroskotal na výborně chytajícím gólmanovi Třince. Po tom, co byl Vsetín nucen hrát dvě sekundy ve třech, naskočil na led Tomáš Calaba a v oslabení snížil na rozdíl dvou branek. Následně ale zasáhl opět Lukáš Králík, který se trefil podruhé v zápase a upravil tak skóre na konečných 1:4.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice