Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři nezvládli třetí třetinu a se Zlínem prohráli 1:4

23.09.2017 · Martina Sikorová
T Ř I N E C - Po vítězství nad Olomoucí junioři opět narazili. V souboji se Zlínem se sice Oceláři po gólu Lukáše Irgla ujali vedení, soupeř ale záhy srovnal a v závěrečné části třemi góly otočil zápas na svou stranu.
6.kolo, sobota 23.9.2017
Třinec
Zlín
1:4
mini WERK ARENA
Třetiny: 0:0, 1:1, 0:3  Branky a nahrávky: 33. Irgl (G. Radzienciak, Plitko) - 35. Václavek (Dlabaja, Mikulec), 42. Jenáček (Jenáček, Václavek), 51. Dlabaja (Gago, Mikulec), 58. Gago (Mikulec) Rozhodčí: Holaň – Ganger, Dohnal. Vyloučení: 6:9. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 86. Střely na branku: 36:28. Průběh utkání: 1:0, 1:4.  
Loubal – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek, Homola – Strakoš, Kaukič, Plitko, Mach, Puzoň, Przybyla, Irgl, Peterek, Raška, Papaj, Najsar
Huf – Martínek, Kollár, Augustin, Gazda, Gába, Dluhoš, Jenáček, Marek – Kenša, Gago, Čechmánek, Kočica, Mikulec, Gharibyar, Knápek, Hefka, Dobiáš, Dlabaja, Václavek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Souboj Ocelářů se Zlínem odstartoval ve svižném tempu a oba brankáři museli být ve střehu už od úvodních sekund. Jako první musel zasahovat Matěj Loubal. Dlabaja od mantinelu našel Mikulce, který střílel z prostoru mezi kruhy vysoko nad horní tyč. Podobná situace se vzápětí opakovala na druhé straně. Mach přihrál před branku Plitkovi, ani domácí útočník ale nezamířil přesně.

Následně bylo k vidění několik střel od modré čáry, ani jeden z gólmanů se ale překvapit nenechal a všechny pokusy byly pochytány. V závěru první části si ještě velkou šanci vypracoval Mach. Domácí kapitán to zkusil z těsné blízkosti na vzdálenější tyč, umístit puk do sítě se mu ale nepodařilo a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Ve čtyřiadvacáté minutě došlo na ledě k poněkud sporné situaci. K dorážce se dostal Strakoš a poslal puk za záda Hufa, rozhodčí ale rozpažil a pro postavení útočícího hráče v brankovišti gól neuznal. A radovat se Oceláři nemohli ani o chvíli později. Po vyhraném vhazování se před brankou ocitl Raška, tváří v tvář hostujícímu gólmanovi ale nezamířil přesně.

Na straně Zlína zahrozil Kenša, který ale z dorážky poslal puk jen napříč brankovištěm. Poté už se ovšem skóre na světelné tabuli měnilo. Do střely Radzienciaka vložil hůl Lukáš Irgl a na tuto teč byl Huf krátký. Vedení si ale Třinec dlouho neužil a po dorážce Jana Václavka v přesilové hře bylo srovnáno.

Do závěrečné části vstoupil mnohem lépe Zlín a po přesné střele Jakuba Jenáčka se ve dvaačtyřicáté minutě ujal vedení. O pár minut později už na světelné tabuli svítilo skóre 1:3, to když se z přečíslení tři na jednoho prosadil Daniel Dlabaja. Korigovat nepříznivé skóre mohl krátce nato Peterek, ten se ale z těsné blízkosti branky neprosadil a když pak brejk proměnil Michal Gago, bylo o vítězi jasno.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice