Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

O prohře se Zlínem rozhodla poslední část

14.10.2017 · Martina Sikorová
T Ř I N E C - Mladí Oceláři proti aktivnějšímu soupeři nezačali špatně a ve třetí minutě se ujali vedení po gólu Davida Homoly. Aukro ale rychle srovnalo a v závěrečné třetině po dvou slepených trefách odskočilo do dvougólového náskoku, na což už svěřenci trenéra Muchy reagovat nestačili.
12.kolo, sobota 14.10.2017
Třinec
Zlín
1:4
mini WERK ARENA
Třetiny: 1:1, 0:0, 0:3  Branky a nahrávky: 3. Homola (Matěj) – 5. Dvořáček (Pavlas), 49. Světlík (Weintritt), 51. Lekeš (Kristek, Dvořáček), 59. Světlík (Jaroněk, Pröschl). Rozhodčí: Smilek - Ganger, Dohnal. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 69. Střely na branku: 21:39. Průběh utkání: 1:0, 1:4.  
Ochman – Weber, S. Radzienciak, Bulava, Šulák, P. Adámek, Homola – Krč, Kapitanov, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Macháček, Stebel, Čmiel, Plandor
Kubík – Holík, Suhrada, Jaroněk, Víte, Janošek, Pavlas, Prchal – Dvořáček, Pröschl, Weintritt, Světlík, Lekeš, Apolenář, Luža, Kozubík, Fajkus, Kristek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Aktivněji vstoupili do zápasu zlínští dorostenci, přesto to byli oni, kdo inkasoval jako první. Po přenesení hry do útočného pásma to zkusil David Homola a protože nahození domácího obránce prošlo do sítě, šli Oceláři do vedení. Hosté mohli rychle srovnat, Luža ale zády k brance levou tyč o pár centimetrů minul.

V čase 04:41 už Aukro první gól přece jen slavilo. Ránu Pavlase před Ochmanem tečoval Dominik Dvořáček a upravil skóre na světelné tabuli na 1:1. O minutu později mohl jít Zlín i do vedení, Světlík ovšem z brejku pouze orazítkoval horní tyč domácí branky. Vzápětí si Berani zahráli v početní výhodě, byli to ale Oceláři, kdo málem udeřil. Čmiel získal puk za brankou hostů, nahodil jej před ní a nechybělo moc, aby si ho Kubík srazil za svá záda.

Ve druhé třetině se hra vyrovnala, vyložených gólových šancí ale bylo k vidění jen pramálo. Za zmínku stojí rychlá akce Zlína ze sedmatřicáté minuty. Hosté ve vlastním oslabení ujeli do přečíslení a ránu Weintritta třinecký gólman vykopl jen před sebe, kde naštěstí pro Třinec byli pouze hráči v bílých dresech.

V čase 48:04 padla vítězná branka tohoto střetnutí a radovalo se z ní Aukro. Weintritt předal mezi kruhy puk Lukáši Světlíkovi, který napálil puk do domácí sítě a zařídil svému týmu vedení. O dvě minuty později se zlínská střídačka radovala znovu. Ochman vyjel proti puku, před dojíždějícími hráči jej ale po skoku na led ukrýt nedokázal a po dorážce Davida Lekeše ho mohl lovit ze své klece.

V posledních sekundách utkání sáhli domácí trenéři ke hře bez brankáře, ke snížení ovšem nedošlo a navíc Oceláři inkasovali počtvrté, když se do prázdné klece trefil Lukáš Světlík.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec