Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

K výhře nad Vsetínem přispěly dva góly během jediné minuty!

23.09.2016 · Martina Sikorová, Kristýna Zigmundová
V šestnácté minutě se do kolonky střelců zapsali Dominik Molin s Jonášem Peterkem a starší dorostenci tak rázem vedli hned o dva góly. Vsetín poté na začátku prostřední části snížil, víc už mu ale Oceláři nedovolili a naopak třemi dalšími brankami upevnili svůj náskok.
7.kolo, pátek 23.9.2016
Vsetín
Třinec
1:5
Zimní stadion Na Lapači
Třetiny: 0:2, 1:1, 0:2  Branky a nahrávky: 23. Půček (Klímek, Matiaško) - 16. Molin (Raška), 16. Peterek (Timotej Marguš, Najsar), 30. Raška (Molin, Przybyla), 48. Molin (Przybyla), 53. Przybyla (Raška, Michálek). Rozhodčí: Fiala - Bryška, Novák. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 86. Střely na branku: 21:38. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5. 
Sachr - Ondračka, Mar, Paroušek, Kollár, Nadymáček, Klauda - Klenec, Zajíček, Klímek, Matiaško, Liška, Zetocha, Koňařík, Půček, Najvar
Štěpánek - S. Radzienciak, Krzak, Rufer, Brabec, Timotej Marguš, Michálek, Homola - Havránek, Čmiel, Tománek, Krupa, Klocek, Przybyla, Peterek, Raška, Indrst, Papaj, Najsar, Molin

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvod první periody se nesl ve vyrovnaném tempu, v největší šanci se jako první blýskli domácí. Zetocha se dostal ke kotouči přímo před hostujícím gólmanem, střela mu ale moc nesedla a Vsetín se tedy radovat nemohl.

Jak ale platí v hokeji, když nedáš, tak dostaneš. V šestnácté minutě se ke kotouči dostal Dominik Molin, který využil chvíle, kdy Sachr ležel na zemi, a zakončil k pravé tyčce. Neuběhlo ani třicet sekund a lavička hostů se radovala znovu.

Tentokrát se prosadil Jonáš Peterek, který využil zmatku a nepozornosti Sachra a nedal mu tak jedinou šanci se o něco pokusit. Do konce třetiny se domácí tým sice snažil dostat do útoku, nedařilo se mu ale zakončovat, a když už pálil, tak nepřesně.

V úvodu druhé třetiny si domácí zahráli přesilovou hru, kterou se jim podařilo využít. Ve třiadvacáté minutě přihrál Klímek svému spoluhráči Půčkovi, který ještě vypadal, že nahraje zpět. To si také myslel hostující gólman a začal se přesunovat. Roman Půček toho ale využil a zakončil.

Vsetín naskočil na jinou vlnu a bylo vidět opravdu hodně akcí, bohužel ale doplatil na chaos v obraně a ve třicáté minutě se hosté dostali opět do dvoubrankového vedení. Adam Raška využil mezery v obraně a Sachr si s jeho střelou už nedovedl poradit. Závěr třetiny pak patřil hostům, kteří si vytvořili obrovský tlak a ten jim vydržel až do poslední periody.

V té se domácím ještě zpočátku dařilo vzdorovat napadání Třince. Ke změně došlo v osmačtyřicáté minutě, kdy byl vyloučen Nadymáček a hosté tak dostali příležitost zužitkovat svůj tlak ve hře pět na čtyři.

Dominik Molin si připsal další branku, když dostal perfektní přihrávku od Dana Przybyla. V závěru hosté ještě upravili skóre brankou Dana Przybyly na konečných 1:5 a zaslouženě se mohli radovat z výhry.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice