Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři berou v přípravě čtvrtou výhru!

19.08.2016 · Martina Sikorová
Proti slovenské osmnáctce vykročili svěřenci trenéra Varadi za vítězstvím již v úvodní třetině. Oceláři během dvaceti minut vstřelili čtyři góly, tento náskok ve zbývajícím čase ještě navýšili a na konci zápasu mohli slavit.
přát., pátek 19.8.2016
Třinec
Slovensko 18
8:1
MINI WERK ARENA
Třetiny: 4:0, 2:1, 2:0  Branky a nahrávky: 9. Hrachovský (Stuchlík, Sztwiertnia), 11. Kaukič (Lacka), 13. Stuchlík (Kofroň), 19. Kvasnica (Kofroň), 22. Kvasnica (Kofroň), 23. Flok (Mach, Kaukič), 42. Kofroň (Hladonik, Kvasnica), 49. G. Radzienciak – 28. Miškovec (Nahálka). Vyloučení: 3:3. Využití: 3:1. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 6:0, 6:1, 8:1.  
Loubal – J. Adámek, Haman, Imrich, Hrachovský, G. Radzienciak, Janiczek, Brabec – Lacka, Kaukič, Flok, Kvasnica, Hladonik, Kofroň, Sztwiertnia, Mach, Stuchlík, Plitko, L. Irgl, Cihlář
Sklenár (21. Ovečka) – Turian, Boldižár, Kupec, Nahálka, Demo, Žiak, Dužek, Brincko – Stacho, Havrila, Gorz, Faško-Rudáš, Fafrák, Urbánek, Eliáš, Kukľa, Verbický, Miškovec, Halama, Okuliar

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V pořadí již šestým soupeřem třineckých juniorů v letní přípravě byl slovenský výběr do osmnácti let a dá se říct, že o výsledku tohoto zápasu rozhodla už první třetina. V deváté minutě nejprve prostřelil Sklenára ranou od modré čáry Ondřej Hrachovský a vzápětí se po přihrávce Lacky prosadil také Lukáš Kaukič.

K dalšímu gólovém úspěchu Ocelářům paradoxně pomohlo vlastní oslabení, ve kterém do přečíslení ujela dvojice Kofroň - Stuchlík a po přihrávce prvně jmenovaného zvedl puk pod horní víko Kryštof Stuchlík. Posledním střelcem této části pak byl Michal Kvasnica, jenž uspěl se střelou z mezikruží pouhou minutu před sirénou.

Na nepříznivě se vyvíjející skóre reagovali slovenští trenéři střídáním gólmanů a do druhé dvacetiminutovky tak nastoupil Juraj Ovečka. Ani on ale čisté konto příliš dlouho neudržel, když jej po průniku do útočného pásma překonal Michal Kvasnica. Tento náskok ale Ocelářům nestačil.

Krátce na to se prosadil i Adam Flok, jenž využil přesilovou hru ranou z levého kruhu a poté už se prvního gólu dočkali také hosté. V početní výhodě se až před Loubala protáhl Adrián Miškovec a mezi betony domácího gólmana uklidil kotouč do sítě.

Také další branka padla během hry pěti proti čtyřem. Hladonik přihrál puk Davidu Kofroňovi, jenž se z první trefil přesně ke vzdálenější tyči a ke třem asistencím tak třinecký forvard přidal i gól. Poslední slovo pak měl obránce s čtyřiadvacítkou na dresu. Grzegorz Radzienciak se v přesilové hře prezentoval individuální akcí, po které skončil puk za zády Ovečky a skóre zápasu tak bylo stanoveno na konečných 8:1.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice