Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři udolali Olomouc v nájezdech!

16.08.2016 · Martina Sikorová
Svěřenci trenéra Varadi šli v úterním zápase velmi rychle do vedení po trefě Jana Kaluse, Olomouc ovšem v průběhu druhé třetiny otočila zápas na svou stranu. Na 2:2 ale pár minut před koncem vyrovnal Grzegorz Radzienciak a výhru v nájezdech následně trefil Jakub Lacka.
přát. , úterý 16.8.2016
Třinec
Olomouc
3:2sn
MINI WERK ARENA
Třetiny: 1:0, 0:2, 1:0 - 0:0  Branky a nahrávky: 2. Kalus, 47. G. Radzienciak, rozh. náj. Lacka – 31. Jelínek (Spálovský, Klvaňa), 36. Jelínek (Tomaník). Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.  
Hlaváč – J. Adámek, Haman, Imrich, Hrachovský, G. Radzienciak, Janiczek, Fuchs – Lacka, Kaukič, Kalus, Mach, Stuchlík, Plitko, Hladonik, Kofroň, Cihlář, Irgl, Sztwiertnia, Flok
Pospíšil – Klvaňa, Spálovský, Hudeček, Spurný, Škoda, Beutl, Rutar – Tomaník, Marek, Jelínek, Podlaha, Jeklič, Kuba, Říčka, Macuh, Beier, Šťastný, Horák, Bohanos

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do zápasu měli lepší vstup Oceláři. Odehrány nebyly ještě ani dvě minuty a třinečtí mladíci zvedali ruce nad hlavu poprvé, když se z mezikruží trefil přesně Jan Kalus. Vzápětí mohli svěřenci trenéra Varadi svůj náskok ještě navýšit po vyloučení Horáka, početní výhoda jim ale příliš nevyšla. Přesilovou hru následně nevyužili ani kohouti a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Oceláře.

V prostřední periodě se v první velké šanci ocitl Lacka. Slovenský útočník pálil do odkryté části klece, puk ale za brankovou čáru neprošel. Další zajímavou příležitost si o pár minut později vypracoval Horák, jenž se dostal až k Hlaváčovi, bráněn třineckými hráči ale klec svého soupeře přestřelil.

V početní výhodě už se ale hosté dočkali a po střele Radka Jelínka bylo vyrovnáno. Vzápětí již kohouti vedli, když mezi betony Hlaváče prošel do sítě pokus Radka Jelínka, jenž svým druhým gólem poslal Olomouc do vedení.

Po startu třetí dvacetiminutovky se o vyrovnání pokoušel Kofroň, brejk mladého útočníka ale gólem neskončil. Srovnat krok se ale Ocelářům přece jen podařilo, když v početní výhodě zamířil přesně pod horní tyč Grzegorz Radzienciak a poslal tak duel do prodloužení.

Hra ve třech proti třem příliš mnoho šancí nepřinesla, v závěru nastřelil Macuh pouze horní tyč a následovaly tak samostatné nájezdy. V dovednostní disciplíně byli lepší třinečtí junioři a mohli se tak radovat z vítězství. Rozhodující nájezd proměnil Jakub Lacka.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice