Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci vynulovali Vsetín!

20.11.2015 · Martina Sikorová
Gólový účet utkání otevřel těsně před koncem úvodní části kapitán Ondřej Hrachovský, Oceláři poté přidali v průběhu hry další tři branky, do Třince se tak vrací se třemi body a brankář Jakub Ovčaří navíc s dalším vychytaným čistým kontem.
21.kolo, pátek 20.11.2015
Vsetín
Třinec
0:4
Zimní stadion Na Lapači
Třetiny: 0:1, 0:2, 0:1  Branky a nahrávky: 18. Hrachovský (Stuchlík, Vochozka), 27. Kalus (Stuchlík, Vochozka), 38. G. Radzienciak (Molin, Kaukič), 59. Kvasnica (Imrich). Rozhodčí: Malota – Gebauer, Blaha. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 149. Střely na branku: 17:29. Průběh utkání: 0:4.  
Huzlík (41. Sachr) - Krůžela, Nadymáček, J. Weintritt, Kollár, Kašpar, Augustin, Petrla, Richter - Dostál, Wolf, Dubnický, M. Weintritt, Čechmánek, Klímek, Humplík, Kovář, Knap
Ovčaří - Hrachovský, Valíček, G. Radzienciak, Klocek, Brabec, Timotej Marguš, Imrich - Stuchlík, Kaukič, Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, Kvasnica, Kalus, Najsar, Molin

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do utkání vstoupili aktivněji dle předpokladů hostující hokejisté a vsetínská obrana v čele s Markem Huzlíkem musela čelit jejich úvodnímu náporu. Tlak hostů otupila až dvě po sobě jdoucí vyloučení. Vsetínští se v přesilových hrách trvale drželi v útočném pásmu a několikrát vyslali varování směrem na hostující bránu střeženou Jakubem Ovčaří. Ten však v této fázi utkání třinecké hráče podržel.

Na první branku utkání museli diváci čekat do šestnácté minuty a byli to právě favorizovaní hosté, kteří v přesilové hře otevřeli skóre. Ondřej Hrachovský dostal na modré čáře nabito od Kryštofa Stuchlíka a tvrdou ranou z první překonal domácího gólmana. Do kabin tak hosté odcházeli s jednobrankovým náskokem.

Prostřední třetina začala útočným snažením hostů. Ve čtyřiadvacáté minutě se po chybě Jiřího Weintritta hnala do přečíslení hned trojice třineckých hráčů, Huzlík však skvělým zákrokem svůj tým podržel a nedopustil změnu skóre. V sedmadvacáté minutě však vsetínská obrana kapitulovala podruhé. Opět za touto situací stála individuální chyba jednoho z domácích hráčů.

Kryštof Stuchlík přečetl přihrávku přes celou šíři obranného pásma Valachů a rázem se tak ocitl úplně sám za celou vsetínskou defenzívou. Celou situaci ještě vyšperkoval pasem na Jana Kaluse, kterému již nedělalo problém zasunout kotouč za bezmocného Huzlíka. Od této branky jakoby vsetínská snaha opadla a dalšímu průběhu utkání již kralovali Oceláři.

Výjimkou je situace ze třiatřicáté minuty, kdy se po chybě hostující defenzívy vydal do samostatného úniku Jiří Weintritt, ale svým zakončením nastřelil pouze levou tyč brány. Ve druhé třetině padla ještě jedna branka, a to opět do sítě domácích. V čase 37:16 se na útočný výpad vydalo duo Molin – Radzienciak a Grzegorz Radzienciak překonal Huzlíka střelou mezi betony.

Ve třetí třetině tempo utkání výrazně opadlo. V bráně domácích došlo ke střídání, Huzlíka nahradil David Sachr. Hosté si bez větších problémů střežili tříbrankový náskok a nepouštěli Valachy přes střední pásmo. Ve čtyřiačtyřicáté minutě navíc mohl přidat další branku hostů agilní Jan Kalus, jenže domácí gólman betonem vykopl buk z brankové čáry a zmařil tak Třineckým gólovou radost.

Valachům se stále rychleji a rychleji krátil na čas na vyrovnání nebo alespoň mírnou úpravu skóre. Ke konci utkání dostali domácí ještě jednu příležitost snížit skóre v přesilové hře, jenže co se nestalo, po zaváhání jednoho z bránících hráčů na útočné modré čáře se sám na bránu vydal Michal Kvasnica a střelou nad beton pokořil Sachra počtvrté. Byla to zároveň také poslední branka dnešního utkání.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice