Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Také druhý domácí zápas pro juniory vítězně!

19.09.2015 · Martina Sikorová
Juniorka Ocelářů slaví svou druhou výhru v sezóně, v sobotním utkání třinečtí mladíci těsně porazili zlínské Ševce a oplatili jim tak porážku z prvního kola. O branky vítězů se podělili Jan Bartko a Michal Kovařčík.
6.kolo, sobota 19.9.2015
Třinec
Zlín
2:1
Werk aréna
Třetiny: 1:0, 1:1, 0:0  Branky a nahrávky: 8. Bartko (Miloš Roman), 32. M. Kovařčík (Bartko, D. Kofroň) - 28. Hořanský (Vyoral, Kužílek). Rozhodčí: Koliba - Bojda, Mikler. Vyloučení: 5:3, navíc za faul Zahradníčka (TRI) nařízeno TS (neproměněné). Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 115. Střely na branku: 34:29. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.  
Dudáček – Hejda, Janiczek, Zahradníček, Bartko, Michal Roman, Imrich – Polak, Kaukič, Petrák, Samohejl, Flok, D. Kofroň, M. Kovařčík, Sztwiertnia, Miloš Roman, Murín, Lorek, Pala
Haloda – Sirota, Kužílek, Váňa, Procházka, Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Stiksa, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Hořanský

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První vážnější šanci zaznamenal v úvodní části Petrák, jehož střela z vrcholku kruhů ale skončila pouze nad zlínskou brankou. Také následně přišla velká příležitost ze strany Ocelářů, na přihrávku Miloše Romana ale Kofroň nakonec nedosáhl a Haloda tak nemusel zasahovat. Další pas z hole Miloše Romana už ale v brance skončil. Domácí útočník poslal puk Janu Bartkovi, který si sjel až před zlínského gólmana a mezi jeho betony uklidil kotouč do sítě.

Krátce na to se mohla třinecká střídačka radovat z druhého gólu, Murín ale protlačit puk přes beton Halody nakonec nedokázal. Hosté mohli odpovědět z nařízeného trestného střílení po faulu Zahradníčka, Karafiát si ale ne třineckého gólmana prudkou střelou mezi betony nepřišel. A pár sekund před koncem neuspěl ani Hladiš, jehož střelu do odkryté klece dokázal zastavit Bartko.

Do druhé části vstoupili Ševci v početní výhodě a nechybělo mnoho k vyrovnání, dorážka Hořanského ale nakonec v síti neskončila. Další početní výhoda Zlína nabídla paradoxně více příležitostí domácímu týmu, Michal Kovařčík ale po objetí branky kotouč do odkryté části klece nedostal a úspěchem neskončila ani střela Murína z mezikruží. Na druhé straně zahrozil Karafiát, který ale po přihrávce svého spoluhráče klec Dudáčka úplně minul.

Krátce na to už se ale hosté vyrovnání přece jen dočkali, když prudkou ranou propálil třineckého gólmana Adam Hořanský. Svou nedisciplinovaností ale následně nabídli ševci dvě početní výhody domácím hráčům, tu první Oceláři ještě nevyužili, v té druhé ale z první vypálil přesně Michal Kovařčík a vrátil tak vedení na stranu svého týmu.

Poslední část už příliš šanci, ať už na jedné, nebo na druhé straně nepřinesla. Za zmínku však stojí příležitost Stiksy, který z těsné blízkosti třinecké branky nedokázal zakončit přesně a o pár sekund později pak na Halodu nevyzrál Samohejl. V závěru sáhli hostující trenéři po hře bez brankáře a po střele Hlaváče už se někteří zlínští mladíci radovali, Dudáček ovšem dokázal podržet svůj tým a tři body tak zůstávají v třinecké Werk Aréně.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec