Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci smetli Vsetín devíti góly!

28.10.2014 · Martina Sikorová
Do zápasu měli Oceláři drtivý nástup a brzy se dostali do dvoubrankového vedení. Hosté sice dokázali v úvodní třetině dvěma brankami snížit, třinečtí mladíci se ale o vedení nenechali připravit a nakonec dokráčeli za jasnou výhrou. Hattrick a dvě asistence zaznamenal Adam Flok, stejný počet bodů nasbíral také Matěj Mach (1 + 4).
17., úterý 28.10.2014
Třinec
Vsetín
9:3
Werk aréna
Třetiny: 4:2, 3:0, 2:1  Branky a nahrávky: 1. Flok (Stuchlík, Mach), 3. Mach (Haman, Poruba), 10. Adámek (Flok, Mach), 14. Poruba (Flok, Hrachovský), 27. Flok (Kaukič), 35. Flok (Mach), 35. Bárci (Sztwiertnia), 54. Haman (Mach, Adámek), 56. Adámek (Kaukič, Janiczek) – 11. M. Weintritt (Kovář, Janošek), 16. Kovář, 41. M. Weintritt (Lainka). Rozhodčí: Mikula – Barteček, Vengřín. Vyloučení: 6:5, navíc Augustin (VSE) - 5 minut a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku a za faul Vodáka (VSE) nařízeno TS (neproměněné). Využití: 3:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 147. Střely na branku: 40:16. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:2, 7:2, 7:3, 9:3.  
Hlaváč – Hrachovský, Haman, Radzienciak, Adámek, Bartko, Janiczek, Roman – Stuchlík, Kaukič, Mach, Flok, Poruba, Bárci, Sztwiertnia
Bechný (35. Barvík) – Bártek, Richter, J. Weintritt, Augustin, Vítek, Vodák, Rýpar – Abazaj, Toman, Lainka, Humplík, Gharibyar, M. Weintritt, Kostka, Jochymek, Kovář, Janošek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Oceláři měli do utkání bleskový nástup a hned od první minuty vedli, když nahozený puk do brankoviště poslal za brankovou čáru Adam Flok. Časomíra nestihla odečíst ani sto dvacet sekund a červené světlo za zády Bechného svítilo znovu. Matěj Mach zůstal nehlídaný před brankou hostů a rychle poslal puk pod horní tyč.

Když pak byli před brankou hostujícího gólmana tři hráči Třince proti jedinému obránci Vsetína, vypadalo to, že celou akci překombinují, ale nestalo se tak a puk za brankovou čáru doklepl Marian Adámek.

Následně se první branky dočkali také vsetínští hráči. Střelu Kováře dorazil za záda brankáře Třince Michal Weintritt. Najít odpověď na tento gól ale netrvalo Ocelářům dlouho a po krásné individuální akci se prosadil Jan Poruba, tato branka byla zároveň stým úspěšným zásahem třineckých mladíků v této sezóně.

Od dalšího inkasování pak ochránila hosty po střele Adámka horní tyč a Vsetín tak znovu snížil, tentokrát v přesilové hře, kdy se před třineckou klec protáhl David Kovář a překonal Hlaváče.

V úvodu druhé dvacetiminutovky došlo k potyčce mezi Hamanem a Kovářem a oba kohouti byli posláni na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost. Hra ve čtyřech vyhovovala více Ocelářům a do samostatného úniku se dostal Poruba, byl zahákován, z nařízeného trestného střílení ale neuspěl.

O několik minut později už se ale třinečtí mladíci radovali, když v přesilové hře propálil Bechného z mezikruží Adam Flok. Do dobré příležitosti na druhé straně se dostal Abazaj, puk ale poslal pouze nad branku.

Adam Flok poté zkompletoval hattrick, když našel mezírku mezi betony vsetínského gólmana a procpal puk do sítě. Neuběhlo ani třicet sekund a hosté inkasovali znovu, když se přesně pod horní tyč trefil Radim Bárci. Po tomto gólu došlo ke střídání brankářů a do branky Vsetína se postavil Barvík.

Do závěrečné periody vstoupili mnohem lépe hosté a brzy zužitkovali přesilovou hru. Nahození Lainky poslal za záda Hlaváče Michal Weintritt. Hráče Vsetína gól vybudil k větší aktivitě, svou převahu ale dokázat nevyužili. Necelých osm minut před koncem pak skončil zápas hned pro dva hráče.

Po faulu Augustina byl z ledu na nosítkách odvezen Jan Poruba a zmíněný vsetínský hráč naopak putoval do šatny, když od rozhodčích vyfasoval pětiminutový trest a trest do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku.

Oceláři nabídnutou výhodou nepohrdli a prosadili se hned dvakrát. Nejprve pálil přesně od modré Filip Haman a o chvíli později také Marian Adámek, jehož gól uzavřel gólový účet dnešního utkání.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice