Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Základní část uzavřeli mladší dorostenci výhrou nad Havířovem!

23.11.2014 · Martina Sikorová
V posledním zápase základní části se na třineckém ledě představili hráči Havířova. Oceláři vstřelili jednu branku v každé třetině a protože na opačné straně hřiště vychytal své první čisté konto v této sezóně Radek Ochman, mohli po závěrečném hvizdu rozhodčího třinečtí mladíci oslavit již šestnáctou výhru.
18.kolo, neděle 23.11.2014
Třinec
Havířov
3:0
WERK ARENA
Třetiny: 1:0, 1:0, 1:0  Branky a nahrávky: 10. Hladonik (Molin), 23. Molin (Raška, Hladonik), 58. Przybyla (Krzak, Michálek). Rozhodčí: R. Janda - L. Janda, Kořístka. Vyloučení: 4:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 124. Střely na branku: 29:24. Průběh utkání: 3:0.  
Ochman – J. Adámek, Klocek, Horák, Radzienciak, Marguš, Krzak, Michálek, Rufer – Najsar, Molin, Raška, Przybyla, Plandor, Korčák, Tománek, Papaj, Indrst, Hladonik
Velička (41. Zsibrita) – Szturc, Srníček, Ševěček, Teplanský, Piskoř, P. Adámek – Pawliczek, Ligocký, Piš, Peterek, Juhász, Skalka, Veselý, Bambula, Hýsek, Potočný

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Poslední zápas základní části začal v opatrném tempu a první vážnější šance tak byla k vidění až v polovině úvodní dvacetiminutovky, střela Hladonika z mezikruží ale zamířila vysoko nad branku. O chvíli později už se ale skóre na světelné tabuli měnilo, když po přihrávce Molina pálil prudce a přesně Jan Hladonik.

Brzy nato mohlo být srovnáno, samostatný únik Ligockého však dokázal Ochman zlikvidovat. Ale s brejky AZetu měli Oceláři problémy i nadále. Pawliczek a po něm ani další z havířovských útočníků nedokázali svůj nájezd proměnit a po první třetině tedy platilo jednobrankové vedení domácích.

V prostřední periodě padl gól poměrně brzy, když v přesilové hře nahodil puk do brankoviště Hladonik a po odrazu od brusle Rašky střílel do odkryté klece Dominik Molin. Hrozil také Havířov, ale jeho šance většinou končily nepřesnou přihrávkou nebo špatným zakončením a brankou tak neskončilo ani přečíslení ve třech proti jedinému obránci, ani samostatné nájezdy Piše či Pawliczka.

Do závěrečné části vstoupil AZet s Denisem Zsibritou v brance a brzy mohl inkasovat potřetí, střela Przybyly ale nakonec skončila na horní tyči. Pár minut před koncem duelu už se však zmíněný hráč z gólu radoval. V přesilové hře se Dan Przybyla protáhl až před havířovského gólmana a poslal kotouč nad jeho ramenem do sítě.

Po skončení základní části nečeká mladší dorostence dlouhá přestávka a již příští čtvrtek sehrají další zápas, tentokrát už ale půjde o boje v nadstavbových skupinách. Oceláři budou pokračovat ve skupině B spolu se Zlínem, Olomoucí, Vítkovicemi a dvěma týmy ze skupiny Střed, přičemž všech šest celků má jistou účast v třetí části soutěže a to play-off o účast na závěrečném turnaji.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec