Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci přehráli v přípravě Olomouc!

26.08.2014 · Martina Sikorová
V předposledním přípravném utkání přivítali Oceláři na svém ledě Olomouc. Po vyrovnané první třetině se pak prosazovali už jen třinečtí mladíci, kteří dokázali využít všechny nabídnuté přesilové hry a navíc přidali také dvě branky ve vlastním oslabení a zápas tak skončil jejich vysokou výhrou.
přát., úterý 26.8.2014
Třinec
Olomouc
7:1
Werk aréna
Třetiny: 1:1, 4:0, 2:0  Branky a nahrávky: 7. Bárci, 26. Roman (Plitko), 31. Hrehorčák (Bartko, Stuchlík), 33. Kofroň (Adámek), 36. Murín (Haman), 42. Hrehorčák (Stuchlík), 59. Haman (Adámek, Roman) - 7. Beier (Říčka) . Vyloučení: 7:3 . Využití: 3:0. V oslabení: 2:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 7:1.  
Ovčaří - Haman, Adámek, Imrich, Radzienciak, Janiczek, Valíček, Bartko - Kaukič, Roman, Hrehorčák, Murín, Stuchlík, Kofroň, Švaňa, Sztwietnia, Matějka, Plitko, Bárci
Šoustal - Urban, Spurný, Kolovrátník, Škoda, Galvas, Kališ, Beutl, Murla - M. Zabloudil, Kuba, Marek, Hajšman, Jeklič, Machálek, Říčka, Horák, Beier, Z. Zabloudil, Podlaha, Husták

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První větší příležitost si vypracoval domácí Stuchlík, branku Kohoutů ale přestřelil. Na druhé straně se naopak mohl dostat do samostatného úniku Beier, ale rozhodčí pro offside hru přerušil. A neuspěl ani Švaňa, jehož pokus skončil v lapačce Šoustala. Pak už se ale skóre měnilo. Po vyjetí z rohu nahodil puk na branku Radim Bárci a kotouč propadl za záda hostujícího brankáře. Časomíra stihla odečíst pouze čtyřicet sekund a bylo vyrovnáno, když se z totožné situace prosadil Jan Beier. Vrátit svému týmu vedení mohl Stuchlík, jeho střela ale trefila pouze horní tyč.

Krátce po startu druhé třetiny hrála Olomouc přesilovku, gól ale po dorážce Miloše Romana padl do její sítě. A ve vlastní přesilové hře pak Oceláři své skóre ještě navýšili. Střelu Bartka tečoval za záda Šoustala Patrik Hrehorčák. Pak byl ale vyloučen další domácí hráč a Kohouti tak dostali skvělou příležitost vstřelit kontaktní gól.

Branka během hry čtyři proti pěti sice padla, jednalo se ale o další gól Ocelářů v oslabení. Přesnou střelou z levého kruhu se prosadil David Kofroň. Pak hrál přesilovku domácí celek a i druhou nabídnutou výhodu dokázali třinečtí mladíci využít. Poskakující kotouč usměrnil za záda brankáře hostů Matěj Murín. Olomouc pak mohla snížit z nařízeného trestného střílení, střela Škody ale zůstala mezi betony Ovčařího.

Brzy po začátku třetí třetiny se Oceláři prosadili již pošesté. Domácí dlouho kombinovali v útočném pásmu až se puk dostal na hůl Patrika Hrehorčáka a ten z před brankového prostoru poslal puk do sítě. Snížit nepříznivý stav mohl Kališ, po průniku mezi třineckými obránci ale puk skončil v betonech domácího gólmana. Skóre uzavřel necelé dvě minuty před koncem v přesilové hře Filip Haman střelou z mezikruží.

Poté následovaly ještě domluvené samostatné nájezdy, ve kterých se jako jediný prosadil domácí obránce Filip Haman.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec