Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři uspěli proti Olomouci v nájezdech!

29.07.2014 · Martina Sikorová
Ke svému druhému přípravnému utkání zavítali junioři na led Olomouce, kde dokázali využít obě nabídnuté přesilové hry, vedení si však ani v jednom případě dlouho neudrželi a o vítězi tak rozhodovaly samostatné nájezdy, ve kterých se jako jediný dokázal prosadit Adam Kofroň a rozhodl tak o tom, že si Oceláři připisují první výhru v přípravě.
přát., úterý 29.7.2014
Olomouc
Třinec
2:3sn
Třetiny: 0:0, 1:1, 1:1  Branky a nahrávky: 32. Jergl, 48. Konečný – 27. Lorek, 46. Severa, rozh. náj. Kofroň. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:2. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2.  
Urbisch – Hryciow, Nesvadba, Jeklič, Brandýs, Hes, Sikora, Horák, Tomek – Jegrl, Beták, Ostřanský – Markl, Pavlovský, Bauer – Vrána, Janás, Kočiřík – Melichárek, Zelený, Ministr – Konečný
Cieslar – Zahradníček, Pěnčík, Roman, Chroboček, Stránský, Bednárik - Bartoň, Jaroš, O. Kovařčík, Kofroň, Bednář, M. Kovařčík, Christov, Sekera, Fejko, Petrák, Trčka, Lorek, Pala

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První minuty střetnutí patřily hostujícímu celku, který měl několik příležitostí k otevření skóre, ani jednou se ale gólman Urbisch pokořit nenechal. Největší možnost měl v osmé minutě Bednář, ale gólman Mory předvedl zákrok betonem. Hanáci se poprvé vážněji ozvali až v sedmnácté minutě. Pavlovský se zjevil sám před gólmanem Třince, ale překonat jej z bezprostřední blízkosti nedokázal. První dvacetiminutovka tak branku nenabídla.

Prostřední dějství odstartovaly dvě příležitosti Hanáků. Nejprve Beták unikal sám na Cieslara a chvíli poté dokonce sám gólman Třince málem daroval soupeři první branku zápasu. Ani jednou ale Olomoučtí puk mezi tři tyče nedostali. V sedmadvacáté minutě se už ale skóre měnilo. A bohužel pro domácí na druhé straně.

V přesilové hře vyrazil nahozený kotouč brankář Mory jen k Jaroslawu Lorkovi, který neměl problém zasunout puk do sítě. Vedení Ocelářů ale netrvalo příliš dlouho. Po pěti minutách hry se Kohouti předvedli krásnou kombinací, na jejímž konci stál Aleš Jergl.

Hned na začátku třetí části měli hosté obrovskou příležitost, ale znovu skvělý olomoucký gólman udržel remízový stav. Ten se měnil až v šestačtyřicáté minutě, kdy Jiří Severa unikal sám na Urbische a svou akci zakončil gólem. Mora ale opět s odpovědí dlouho nečekala. Už po dvou minutách se prosadil bekhendovou střelou Martin Konečný.

Nerozhodný stav následně vydržel až do závěrečné sirény, po které se trenéři dohodli na samostatných nájezdech. V nich se jako jediný prosadil hostující Adam Kofroň, který pomyslný bonusový bod přisoudil Třineckým.