Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladí Oceláři míří na Světový pohár juniorů!

12.07.2017 · Martina Sikorová
V uplynulé sezóně vybojovali třinečtí mladíci stříbrné medaile a nyní před nimi stojí další velká výzva. Zhruba za měsíc odcestují svěřenci trenéra Vlastimila Wojnara do ruského regionu Sverdlovsk, kde se zúčastní mezinárodního turnaje Junior Club World Cupu!

Světový pohár juniorů letos napíše již sedmé pokračování a kromě našich Ocelářů budou o co nejlepší umístění bojovat také Avtomobilist Jekatěrinburg, CSKA Moskva, Barys Astana, HC Davos, HK Riga, Jokerit a MODO Hockey. Co od této mezinárodní konfrontace kouč Vlastimil Wojnar očekává? “Změříme síly s nejlepšími evropskými týmy v této kategorii. U nás patříme k absolutní špičce mezi juniory, takže se rádi porovnáme se stejně dobrými týmy z celé Evropy.

Třinečtí mladíci byli nalosováni do skupiny B a síly změří s ruským CSKA, kazachstánským Barysem a švédským MODO. Co na účet našich soupeřů hlavní trenér juniorského týmu prozradil? “Máme velmi těžkou skupinu, zejména CSKA a švédské MODO vypadají jako velmi kvalitní celky. MODO je loňským vítězem švédské juniorské ligy, CSKA je centrum mládežnických kategorií v Rusku a poslední juniorský mistr Ruska. Barys je určitě nejlepší celek z Kazachstánu hrající MHL, takže se máme na co těšit.”

A co před startem Světového poháru říkají hráči? “Všichni se moc těšíme, je to pro nás další výzva. Uvidíme, jaká je konkurence v jiných zemích a zjistíme, jak kvalitní tým jsme, když budeme hrát s týmy ze světa a nejenom z Čech,”uzavírá útočník David Kofroň.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice